Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

mariaflyfly

Jeg har aldri bakt ei bløtkake i hele mitt liv, men veit at Mormor pleide å lage den ferdig kvelden før, med krem og greier, og så pynte den rett før gjestene kom. Særlig hvis man skal ha friske bær på den, vil jeg tro at det kan bli litt soggy dersom det står veldig lenge før servering.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/362084-bl%C3%B8tkake/#findComment-3134238
Del på andre sider

De er best å servere annen slags kake! :-)

Der tar du feil. Det har tatt meg 40 år å bli glad i bløtkake. Nå skal faen kukhakke meg ingen kludre til denne lange, tunge, psykisk krevende, men tross alt fruktbare prosessen. Det er en del av treningen på å bli gammel - å nyte bløtkake altså.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/362084-bl%C3%B8tkake/#findComment-3134239
Del på andre sider

Annonse

Der tar du feil. Det har tatt meg 40 år å bli glad i bløtkake. Nå skal faen kukhakke meg ingen kludre til denne lange, tunge, psykisk krevende, men tross alt fruktbare prosessen. Det er en del av treningen på å bli gammel - å nyte bløtkake altså.

Dette var litt av en fascinerende tråd. Kukhakke, gulekukken og ruskesnusk. *s*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/362084-bl%C3%B8tkake/#findComment-3134261
Del på andre sider

Der tar du feil. Det har tatt meg 40 år å bli glad i bløtkake. Nå skal faen kukhakke meg ingen kludre til denne lange, tunge, psykisk krevende, men tross alt fruktbare prosessen. Det er en del av treningen på å bli gammel - å nyte bløtkake altså.

''Det har tatt meg 40 år å bli glad i bløtkake. ''

Eller tok det 40 år før du fikk en god bløtkake?

Kjøpebløtkaker kan være direkte ekle - og ikke alle hjemmelagde er fantastiske heller. Mine kan av og til være veldig gode - påstås det. De må være litt friske også, ikke bare søte.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/362084-bl%C3%B8tkake/#findComment-3134278
Del på andre sider

Annonse

Cherry Lady

Fyll den dagen før og sett den i kjøleskap, da får alt trekke skikkelig inn, det blir en skikkelig BLØTkake. Så tar du selve pyntinga før servering. Da er den frisk og pen. Sprøytet krem vil se ufrisk ut hvis den står et døgn, og pynt med farge vil 'skli ut' i kremen.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/362084-bl%C3%B8tkake/#findComment-3134303
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...