clarinetta Skrevet 3. oktober 2001 Del Skrevet 3. oktober 2001 ...men kan han å bake glutenfritt brød? Det lurer jeg på om noen av dere vante husmødre der ute kan hjelpe meg med? Jeg ble rådet til å unngå gluten, og har noen ganger vært heldig med ekte rugbrød av siktet rugmel, men like ofte blir det bare krise. Vil gjerne greie meg uten de rådyre brødene i helsekostforretninger og det fæle tyske rugbrødet hos Rimi. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/36315-det-bor-en-baker-p%C3%A5-%C3%B8stre-aker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
kyrillo Skrevet 3. oktober 2001 Del Skrevet 3. oktober 2001 Masse deilige oppskrifter på denne siden: http://www.ncf.no/vf/oppskrft.html Hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/36315-det-bor-en-baker-p%C3%A5-%C3%B8stre-aker/#findComment-138837 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 3. oktober 2001 Del Skrevet 3. oktober 2001 Tips: http://www.allergimat.com/recept_tips/searchform_recept.asp (masse oppskrifter der, kryss av for glutenfritt) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/36315-det-bor-en-baker-p%C3%A5-%C3%B8stre-aker/#findComment-138840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
clarinetta Skrevet 3. oktober 2001 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2001 Tips: http://www.allergimat.com/recept_tips/searchform_recept.asp (masse oppskrifter der, kryss av for glutenfritt) Kult! Men jeg er kanskje ikke flink nok i svensk, hva er f.eks. fiberhusk...? ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/36315-det-bor-en-baker-p%C3%A5-%C3%B8stre-aker/#findComment-138843 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 4. oktober 2001 Del Skrevet 4. oktober 2001 Kult! Men jeg er kanskje ikke flink nok i svensk, hva er f.eks. fiberhusk...? ) Jeg tror fiberhusk er et spesialprodukt for glutenfri baking, ikke et spesielt svensk ord. Se her: http://www.ncf.no/ncf/oppskrifter/ Lykke til! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/36315-det-bor-en-baker-p%C3%A5-%C3%B8stre-aker/#findComment-138858 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janne Kvammen, Klinisk Ernæringsfysiolog Skrevet 7. oktober 2001 Del Skrevet 7. oktober 2001 Hei clarinetta Glutenholdige kornsorter er hvete, rug, bygg og havre. Dvs at du ikke kan spise rugbrød dersom du skal unngå gluten. Det finnes bakere som selger glutenfritt brød og noen butikker har frossent glutenfritt brød. Det finnes også en god del andre produkter man kan få kjøpt (baguetter, pizzabunner, knekkebrød, kjeks etc). For oppskrifter på glutenfritt brød kan du f.eks kontakte Norsk cøliakiforening, spørre i helsekostbutikker, lese bak på boksene med glutenfrie meltyper, kjøpe/låne en bakebok. Lykke til! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/36315-det-bor-en-baker-p%C3%A5-%C3%B8stre-aker/#findComment-139252 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.