Gjest huskernte Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 '' Ubegripelig at folk ikke gidder å vispe sammen noen egg.'' Vel, du kan jo få ferdigstekt beacon, ferdige isbiter og ferdig revet ost også da. Joda, men det var jo ikke snakk om ferdigstekt omelett. Bare ferdigpiskede egg. De må fortsatt stekes. 0 Siter
Gjest sjøstjerna Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 mindre søl? Tenker også på tilsetningsstoffer. Foretrekker rene produkter. Og å vispe to egg før man heller det i panna er vel ikke mer søl? 0 Siter
Gjest huskernte Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Men det er jo liksom meningen at du kan adde ting du liker da, er liksom bare egg vispa sammen, ta i en skvett melk og urter liksom. Jeg trodde mer det var meningen at det var enkelt å ta med på tur og sånn? Eventuelt er det bare den eneste argumentasjonen jeg har lest som forståelig 0 Siter
Gjest eggeeggg Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Men det å "adde" ting kan man jo like gjerne gjøre i de eggene man visper selv ;-) Jess, det kan man. Sier bare at at man KAN. Ser liksom ikke poenget med å hisse seg så opp for noen egg. 0 Siter
Gjest eggeeggg Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Dyrt, masse tilsetningstoffer, totalt unødvendig. Det er egg vispa sammen. Hva annet er det tilsatt? 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Omelett med melk i er da mye bedre. Egen krydderblanding, oster ++, og så steke den lenge på svak varme. Ubegripelig at folk ikke gidder å vispe sammen noen egg. Beklager, men det gjør jeg bare ikke. Ingen kan være så late eller håpløse på kjøkkenet:) ''Omelett med melk i er da mye bedre.'' Jeg tilsetter ikke noe væske i omelettene mine. ) Visper sammen eggene og hiver oppi det krydderet jeg vil ha (Chicken&steak er godt) og evt. løk, kjøtt av noe slag og grønnsaker og rører det sammen. Hiver det i panna og legger osteskiver (som jeg skjærer selv!) oppå evt. rasper ost over. Nammenam. 0 Siter
Gjest eggeeggg Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Jeg trodde mer det var meningen at det var enkelt å ta med på tur og sånn? Eventuelt er det bare den eneste argumentasjonen jeg har lest som forståelig Ja, jeg synes den er helt fin jeg. Lett å oppbevare, kan bruke det til pasta og omelett og greier, synes det er lettvint jeg. Ser liksom ikke pointet med å bli helt vill i nikkersen fordi en produsent ønsker å gjøre noe mer lettvint. 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Jeg trodde mer det var meningen at det var enkelt å ta med på tur og sånn? Eventuelt er det bare den eneste argumentasjonen jeg har lest som forståelig ''Jeg trodde mer det var meningen at det var enkelt å ta med på tur og sånn?'' Sleng eggene i en boks med tett lokk før du drar. Nesten like enkelt og mindre søppel. 0 Siter
morsan Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Jeg trodde mer det var meningen at det var enkelt å ta med på tur og sånn? Eventuelt er det bare den eneste argumentasjonen jeg har lest som forståelig Ja, ta-med-på-tur må være det beste bruksområdet for dette. Men jeg kan ikke huske at de fremhever det i reklamen for produktet? 0 Siter
Mandolaika Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Ja, jeg synes den er helt fin jeg. Lett å oppbevare, kan bruke det til pasta og omelett og greier, synes det er lettvint jeg. Ser liksom ikke pointet med å bli helt vill i nikkersen fordi en produsent ønsker å gjøre noe mer lettvint. ''lett å putte i sekken når man skal på hyttetur nå til påsken'' står det på prior sine sider. Ser den da. 0 Siter
morsan Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Ja, jeg synes den er helt fin jeg. Lett å oppbevare, kan bruke det til pasta og omelett og greier, synes det er lettvint jeg. Ser liksom ikke pointet med å bli helt vill i nikkersen fordi en produsent ønsker å gjøre noe mer lettvint. Helt vill i nickersen og hisse seg voldsomt opp er vel å overdrive karakteristikken, vel? 0 Siter
frosken Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Det er egg vispa sammen. Hva annet er det tilsatt? Tilsatt : Konserveringsmiddel E202. Surhetsregulerende middel E 330. Salt. 0 Siter
Gjest sjøstjerna Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Ja, ta-med-på-tur må være det beste bruksområdet for dette. Men jeg kan ikke huske at de fremhever det i reklamen for produktet? Det var en god ide. Altså "ta-med på tur"-produkt. 0 Siter
Gjest eggeeggg Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Helt vill i nickersen og hisse seg voldsomt opp er vel å overdrive karakteristikken, vel? Når et herrens innlegg om noen egg tar opp 100 nyeste sier det sitt. 0 Siter
Mandolaika Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Tilsatt : Konserveringsmiddel E202. Surhetsregulerende middel E 330. Salt. Der fant du det ja, jeg lette som bare det. Var nemlig HELT sikker på at det måtte være noe mer enn bare egg i kartongen der. 0 Siter
Gjest tenker jeg Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Ja, ta-med-på-tur må være det beste bruksområdet for dette. Men jeg kan ikke huske at de fremhever det i reklamen for produktet? muligens ikke. Jeg tror jeg leste det på kartongen da jeg lurte på hva i alle dager det der inneholdt for at de skulle gidde å putte det på boks ;-) 0 Siter
Spenol(1) Skrevet 28. april 2011 Forfatter Skrevet 28. april 2011 Tenker også på tilsetningsstoffer. Foretrekker rene produkter. Og å vispe to egg før man heller det i panna er vel ikke mer søl? Da tror jeg ikke du har sett hvor klønete jeg er . Akkurat den eggekakkingen skulle jeg gjerne vært foruten. 0 Siter
Gjest for noe tull Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Hvorfor skal du kjøpe Prior omelett, når omelett er det enkleste man kan smelle sammen selv? Mye bedre blir den også ''Omelett med melk i er da mye bedre. '' Blir enda bedre med fløte. 0 Siter
morsan Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Hvordan i all verden blir den bedre? Det er jo liksom bare egg vispa sammen da. ''Hvordan i all verden blir den bedre? Det er jo liksom bare egg vispa sammen da.'' Ikke vet jeg, verken OM laget fra scratch er bedre og isåfall hvorfor det er bedre, men det kan jo tenkes at sammenblanding av eggehvite og plomme over tid kan gjøre at noe av smaken taper seg. 0 Siter
morsan Skrevet 28. april 2011 Skrevet 28. april 2011 Når et herrens innlegg om noen egg tar opp 100 nyeste sier det sitt. Det sier vel kanskje mest om hvor spennende det er på dol akkurat nå. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.