Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest togli

Jeg elsker wok!

Del opp grønnsaker i biter....alt duger... Jeg bruker som regel paprika, sukkererter, rødløk og/eller purreløk, en hel chilipepper i biter (tar ut frøene), frosne brekkbønner og kanskje litt champignon. Alt varmes i rapsolje i woken sammen med scampi.

Dernest heller jeg over en boks kokosnøttmelk og kanskje litt pepper eller annet krydder (bruker ikke salt). Hvis jeg ikke har kokosmelk har jeg over litt fløte eller creme fraiche. Til og med yoghurt naturell er godt oppi (den blandes med rapsoljen som er i woken fra før, så da løser den seg fint opp.

Dette er virkelig snadder :))

(innimellom bruker jeg kyllingfilet istedetfor scampi, men steker da kyllingen før jeg har i grønnsakene)

Fortsetter under...

Når jeg woker laks tar jeg først grønnsakene, det som måtte passe og finnes i huset - f.eks. paprika, blomkål, broccoli, en eller annen type løk, rosenkål og deler alt i små biter og steker det litt. Så tar jeg det ut av panna og har i litt mer smør eller olje og steker laksen. På den har jeg sitronpepper (jeg elsker sitronpepper!) og når den er ferdig har jeg blandet 1 ss soyasaus, 1 ss østerssaus, en liten dæsj sitronsaft (el. lime) og litt chilipasta som jeg har rørt godt sammen og dette heller jeg over laksen. Rører forsiktig og enten så tømmer jeg det over grønnsakene eller jeg heller grønnsakene tilbake i panna litt så alt blir varmt og blandet. Har gjerne også en neve ferdig kokte, fryste bartolibønner eller kikerter oppi .NAM!

Gjest togli

Når jeg woker laks tar jeg først grønnsakene, det som måtte passe og finnes i huset - f.eks. paprika, blomkål, broccoli, en eller annen type løk, rosenkål og deler alt i små biter og steker det litt. Så tar jeg det ut av panna og har i litt mer smør eller olje og steker laksen. På den har jeg sitronpepper (jeg elsker sitronpepper!) og når den er ferdig har jeg blandet 1 ss soyasaus, 1 ss østerssaus, en liten dæsj sitronsaft (el. lime) og litt chilipasta som jeg har rørt godt sammen og dette heller jeg over laksen. Rører forsiktig og enten så tømmer jeg det over grønnsakene eller jeg heller grønnsakene tilbake i panna litt så alt blir varmt og blandet. Har gjerne også en neve ferdig kokte, fryste bartolibønner eller kikerter oppi .NAM!

Åh, digg!!!

Jeg elsker også laks med masse sitronpepper!!! Men du.. hvordan ser chilipasta ut?

Åh, digg!!!

Jeg elsker også laks med masse sitronpepper!!! Men du.. hvordan ser chilipasta ut?

Finnes både på små små glass og på en liten gjennomsiktig tube - en rød "grøt" av moset chili. :o) Står vel blant krydderet antar jeg.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...