Gjest segunda Skrevet 15. juni 2011 Skrevet 15. juni 2011 .......smør du og/eller har pålegget på? 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 15. juni 2011 Skrevet 15. juni 2011 Spiser mest tynne knekkebrød som rugsprø, og her kan begge sider brukes. Sånne tjukke knekkebrød smører jeg på siden med minst rugler. Ihvertfall hvis det gjelder smør. Ellers blir det for mye synes jeg. 0 Siter
Gjest Smaker det samme uansett Skrevet 15. juni 2011 Skrevet 15. juni 2011 Den hullete eller frøete siden Minsten vil derimot ha det motsatt. 0 Siter
Gjest grønnsaksbjørner Skrevet 15. juni 2011 Skrevet 15. juni 2011 samma det bare mengden smør er større enn mengden knekkebrød ;-) 0 Siter
morsan Skrevet 15. juni 2011 Skrevet 15. juni 2011 Den "flateste". Jeg lærte under oppveksten at siden med de største hullene var "søndagssida". 0 Siter
Gjest FrkKnekkis Skrevet 15. juni 2011 Skrevet 15. juni 2011 Den flate... Du spiser det oppned! 0 Siter
meg__123! Skrevet 15. juni 2011 Skrevet 15. juni 2011 Hullene må opp! Nei, det er det som er oppned 0 Siter
Gjest FrkKnekkis Skrevet 15. juni 2011 Skrevet 15. juni 2011 Nei, det er det som er oppned Hehehe 0 Siter
PieLill Skrevet 15. juni 2011 Skrevet 15. juni 2011 Oppsiden. Blir så klissete rundt omkring ellers. mvh 0 Siter
Angustia Skrevet 16. juni 2011 Skrevet 16. juni 2011 Den flate sida viss jeg skal bruke smør eller smørepålegg, viss ikke blir det jo ujevnt fordelt pga hullene ;-) 0 Siter
petter smart Skrevet 16. juni 2011 Skrevet 16. juni 2011 Siden med hull. Ser du på pakken så ser du at det er denne siden som er "opp" og der smøret skal. 0 Siter
tonie Skrevet 16. juni 2011 Skrevet 16. juni 2011 På den flateste siden, ellers forsvinner jo halve smørpakka ned i hullene. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.