Gjest SMIRnøff Skrevet 4. juli 2011 Skrevet 4. juli 2011 Hva gir best smak? Kommer det av på resten av ingrediensene? Har det noe med personlig smak å gjøre? Hva gjør du? 0 Siter
Gjest prust Skrevet 4. juli 2011 Skrevet 4. juli 2011 Jeg baker rundstykker/osteboller/horn med vann + olivenolje + havregryn + annet mel - synes det gir veldig god smak. Baker boller med melk i. 0 Siter
Gjest SMIRnøff Skrevet 4. juli 2011 Skrevet 4. juli 2011 Jeg baker rundstykker/osteboller/horn med vann + olivenolje + havregryn + annet mel - synes det gir veldig god smak. Baker boller med melk i. Jeg har satt rundtstykkedeig med skummet melk. Skal ha olivenolje i også. Vi får se. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 4. juli 2011 Skrevet 4. juli 2011 Jeg har satt rundtstykkedeig med skummet melk. Skal ha olivenolje i også. Vi får se. Det blir sikkert kjempegodt :-)))) 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 4. juli 2011 Skrevet 4. juli 2011 Melk gir mykere og "tettere" bakverk. Å bake feks loff med melk er ikke noe lurt fordi det da får man ikke lett og sprø skorpe. Rundstykker blir fine med melk, og jeg har gjerne melk i brød også hvis jeg har noe jeg gjerne vil ha brukt opp. 0 Siter
Gjest SMIRnøff Skrevet 4. juli 2011 Skrevet 4. juli 2011 Melk gir mykere og "tettere" bakverk. Å bake feks loff med melk er ikke noe lurt fordi det da får man ikke lett og sprø skorpe. Rundstykker blir fine med melk, og jeg har gjerne melk i brød også hvis jeg har noe jeg gjerne vil ha brukt opp. Tenkte det var lurt, blir jo ekstra proteiner. ;-) Pleier nemlig ikke ja pålegg, jeg. Det er ikke en utgiftspost jeg prioriterer. Spiser de bare som de er. Er jo ikke fett i skummet, nesten... 0 Siter
Gjest SMIRnøff Skrevet 4. juli 2011 Skrevet 4. juli 2011 Det blir sikkert kjempegodt :-)))) Nja... glemte salt. Deig med 1 L væske, også glemmer jeg SALT. ....................... 0 Siter
Gjest stinecj Skrevet 8. november 2011 Skrevet 8. november 2011 Jeg synes det blir bedre med melk, men man tager det man haver i hus Surmelk går også. Man kan blande melk og vann. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes hveteboller blir finere og luftigere med lettmelk enn med h-melk (da blir det litt for tungt, liksom). Men skummet melk i finbakst blir litt for magert igjen. I brød går alt. Vann er også ok. Man kan jo bytte ut med litt juice også hvis man vil ha litt fruktsmak. Evt bruke vann og rive et eple som man blander i deigen. Det er mange muligheter! Et annet tips er å bruke opp grøtrester eller kokt ris i deigen. Man må ikke bruke alt for mye, for det blir litt tungt. Men det er veldig godt! ) God bakst! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.