Gjest SMIRnøff Skrevet 4. juli 2011 Del Skrevet 4. juli 2011 Hva gir best smak? Kommer det av på resten av ingrediensene? Har det noe med personlig smak å gjøre? Hva gjør du? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/366844-bake-med-melk-eller-vann/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 4. juli 2011 Del Skrevet 4. juli 2011 Jeg baker rundstykker/osteboller/horn med vann + olivenolje + havregryn + annet mel - synes det gir veldig god smak. Baker boller med melk i. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/366844-bake-med-melk-eller-vann/#findComment-3194263 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SMIRnøff Skrevet 4. juli 2011 Del Skrevet 4. juli 2011 Jeg baker rundstykker/osteboller/horn med vann + olivenolje + havregryn + annet mel - synes det gir veldig god smak. Baker boller med melk i. Jeg har satt rundtstykkedeig med skummet melk. Skal ha olivenolje i også. Vi får se. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/366844-bake-med-melk-eller-vann/#findComment-3194265 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 4. juli 2011 Del Skrevet 4. juli 2011 Jeg har satt rundtstykkedeig med skummet melk. Skal ha olivenolje i også. Vi får se. Det blir sikkert kjempegodt :-)))) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/366844-bake-med-melk-eller-vann/#findComment-3194266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 4. juli 2011 Del Skrevet 4. juli 2011 Melk gir mykere og "tettere" bakverk. Å bake feks loff med melk er ikke noe lurt fordi det da får man ikke lett og sprø skorpe. Rundstykker blir fine med melk, og jeg har gjerne melk i brød også hvis jeg har noe jeg gjerne vil ha brukt opp. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/366844-bake-med-melk-eller-vann/#findComment-3194271 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SMIRnøff Skrevet 4. juli 2011 Del Skrevet 4. juli 2011 Melk gir mykere og "tettere" bakverk. Å bake feks loff med melk er ikke noe lurt fordi det da får man ikke lett og sprø skorpe. Rundstykker blir fine med melk, og jeg har gjerne melk i brød også hvis jeg har noe jeg gjerne vil ha brukt opp. Tenkte det var lurt, blir jo ekstra proteiner. ;-) Pleier nemlig ikke ja pålegg, jeg. Det er ikke en utgiftspost jeg prioriterer. Spiser de bare som de er. Er jo ikke fett i skummet, nesten... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/366844-bake-med-melk-eller-vann/#findComment-3194273 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SMIRnøff Skrevet 4. juli 2011 Del Skrevet 4. juli 2011 Det blir sikkert kjempegodt :-)))) Nja... glemte salt. Deig med 1 L væske, også glemmer jeg SALT. ....................... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/366844-bake-med-melk-eller-vann/#findComment-3194310 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest stinecj Skrevet 8. november 2011 Del Skrevet 8. november 2011 Jeg synes det blir bedre med melk, men man tager det man haver i hus Surmelk går også. Man kan blande melk og vann. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes hveteboller blir finere og luftigere med lettmelk enn med h-melk (da blir det litt for tungt, liksom). Men skummet melk i finbakst blir litt for magert igjen. I brød går alt. Vann er også ok. Man kan jo bytte ut med litt juice også hvis man vil ha litt fruktsmak. Evt bruke vann og rive et eple som man blander i deigen. Det er mange muligheter! Et annet tips er å bruke opp grøtrester eller kokt ris i deigen. Man må ikke bruke alt for mye, for det blir litt tungt. Men det er veldig godt! ) God bakst! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/366844-bake-med-melk-eller-vann/#findComment-3254533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.