Gå til innhold

Sukrin (lavkarbospørsmål)...


Anbefalte innlegg

Gjest skjønner ikke helt
Skrevet

Skjønner ikke helt dette med sukrin... Det brukes jo ofte i lavkarbooppskrifter, men på pakningen står det at karboinnholdet er 100%?

0 gram sukkerarter, 100 gram sukkeralkoholer, er det her svaret ligger? Går ut fra at jeg ikke kan spise det ukritisk, men vil gjerne vite hvordan dette henger sammen. Hvis jeg skal regne ut karboinnholdet i en oppskrift, skal jeg regne 100 eller 0% karbo? Eller et helt annet tall?

Fortsetter under...

candyqueen_83
Skrevet

Sukkeralkoholer trekkes fra karbohydratinnholdet. Dvs at Sukrin da inneholder 0 g.

candyqueen_83
Skrevet

Sukkeralkoholer trekkes fra karbohydratinnholdet. Dvs at Sukrin da inneholder 0 g.

Altså 0 g karbohydrater.

Gjest trådstarter
Skrevet

Altså 0 g karbohydrater.

Hurra!! :-D

candyqueen_83
Skrevet

Hurra!! :-D

Det er også et naturlig søtstoff så det er mye sunnere å bruke det enn flere andre typer søtning. Men om du f.eks skal bake noe bør du redusere litt på sukrin og blande med et annet søtningsmiddel, for kun sukrin kan gi en veldig "kald" smak.

Annonse

Skrevet

0% karbo. Sukkeralkoholene tas ikke opp i kroppen, ikke hos de fleste av oss i alle fall, hos noen tas litt opp, men ikke alt.

Gjest trådstarter
Skrevet

Det er også et naturlig søtstoff så det er mye sunnere å bruke det enn flere andre typer søtning. Men om du f.eks skal bake noe bør du redusere litt på sukrin og blande med et annet søtningsmiddel, for kun sukrin kan gi en veldig "kald" smak.

Hvis jeg har en "vanlig" kakeoppskrift og vil erstatte det vanlige sukkeret, kan jeg f.eks. bruke 75% sukrin og resten vanlig sukker?

candyqueen_83
Skrevet

Hvis jeg har en "vanlig" kakeoppskrift og vil erstatte det vanlige sukkeret, kan jeg f.eks. bruke 75% sukrin og resten vanlig sukker?

Ja. Eller et annet søtningsmiddel.

candyqueen_83
Skrevet

Hvis jeg har en "vanlig" kakeoppskrift og vil erstatte det vanlige sukkeret, kan jeg f.eks. bruke 75% sukrin og resten vanlig sukker?

Sukrin er jo ganske dyrt så lønner seg å bruke f.eks litt splenda, natreen eller stevia(som også er naturlig). Disse andre søtningene bruker man jo mye mindre av i volum.

Gjest trådstarter
Skrevet

Sukrin er jo ganske dyrt så lønner seg å bruke f.eks litt splenda, natreen eller stevia(som også er naturlig). Disse andre søtningene bruker man jo mye mindre av i volum.

Ok - takk skal du ha :-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...