Gjest skjønner ikke helt Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Skjønner ikke helt dette med sukrin... Det brukes jo ofte i lavkarbooppskrifter, men på pakningen står det at karboinnholdet er 100%? 0 gram sukkerarter, 100 gram sukkeralkoholer, er det her svaret ligger? Går ut fra at jeg ikke kan spise det ukritisk, men vil gjerne vite hvordan dette henger sammen. Hvis jeg skal regne ut karboinnholdet i en oppskrift, skal jeg regne 100 eller 0% karbo? Eller et helt annet tall? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Sukkeralkoholer trekkes fra karbohydratinnholdet. Dvs at Sukrin da inneholder 0 g. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Sukkeralkoholer trekkes fra karbohydratinnholdet. Dvs at Sukrin da inneholder 0 g. Altså 0 g karbohydrater. 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Altså 0 g karbohydrater. Hurra!! :-D 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Hurra!! :-D Det er også et naturlig søtstoff så det er mye sunnere å bruke det enn flere andre typer søtning. Men om du f.eks skal bake noe bør du redusere litt på sukrin og blande med et annet søtningsmiddel, for kun sukrin kan gi en veldig "kald" smak. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Hurra!! :-D Her kan du lese om sukrin, og også finne oppskrifter: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/ 0 Siter
Lillemus Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 0% karbo. Sukkeralkoholene tas ikke opp i kroppen, ikke hos de fleste av oss i alle fall, hos noen tas litt opp, men ikke alt. 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Det er også et naturlig søtstoff så det er mye sunnere å bruke det enn flere andre typer søtning. Men om du f.eks skal bake noe bør du redusere litt på sukrin og blande med et annet søtningsmiddel, for kun sukrin kan gi en veldig "kald" smak. Hvis jeg har en "vanlig" kakeoppskrift og vil erstatte det vanlige sukkeret, kan jeg f.eks. bruke 75% sukrin og resten vanlig sukker? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Hvis jeg har en "vanlig" kakeoppskrift og vil erstatte det vanlige sukkeret, kan jeg f.eks. bruke 75% sukrin og resten vanlig sukker? Ja. Eller et annet søtningsmiddel. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Hvis jeg har en "vanlig" kakeoppskrift og vil erstatte det vanlige sukkeret, kan jeg f.eks. bruke 75% sukrin og resten vanlig sukker? Sukrin er jo ganske dyrt så lønner seg å bruke f.eks litt splenda, natreen eller stevia(som også er naturlig). Disse andre søtningene bruker man jo mye mindre av i volum. 0 Siter
Gjest trådstarter Skrevet 6. august 2011 Skrevet 6. august 2011 Sukrin er jo ganske dyrt så lønner seg å bruke f.eks litt splenda, natreen eller stevia(som også er naturlig). Disse andre søtningene bruker man jo mye mindre av i volum. Ok - takk skal du ha :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.