Lillemus Skrevet 11. august 2011 Skrevet 11. august 2011 Hør med en slakter om han har tarmer å selge deg. ) 0 Siter
tonie Skrevet 11. august 2011 Skrevet 11. august 2011 Jeg snakket med ei som hadde laget egne pølser for noen dager siden. Hun sa hun hadde brukt tarmer hun fikk kjøpt hos slakteren. Jeg har også lyst til å lage pølser:) 0 Siter
Gjest Iom Skrevet 11. august 2011 Skrevet 11. august 2011 Hør med en slakter om han har tarmer å selge deg. ) Takk for tips. 0 Siter
Gjest Iom Skrevet 11. august 2011 Skrevet 11. august 2011 Jeg snakket med ei som hadde laget egne pølser for noen dager siden. Hun sa hun hadde brukt tarmer hun fikk kjøpt hos slakteren. Jeg har også lyst til å lage pølser:) Ja det hadde vært godt. 0 Siter
Mrs D Skrevet 11. august 2011 Skrevet 11. august 2011 I hos min lokale Coop Mega har de frosne tarmer til pølser. Pleier spørre etter det i ferskvaredisken. 0 Siter
Gjest luftslott Skrevet 11. august 2011 Skrevet 11. august 2011 Jeg jobbet tidligere i ferskvaredisk hos Spar. Vi brukte å bestille tarmer fra en lokal kjøttvareprodusent når kundene våre spurte, fikk leveranser fra dem to ganger i uka. Så spør i ferskvaredisken:-) 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 11. august 2011 Skrevet 11. august 2011 Jeg kjøper tarmer til pølseskinn på matbutikken, dem med ferskvaredisk. Ofte har de, om ikke har jeg hørt i ferskvaredisken om de tar inn. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 11. august 2011 Skrevet 11. august 2011 Jeg ville ringt nærmeste slakter og spurt. Men skulle ikke forundre meg om noen av de best assorterte kjedene også har. 0 Siter
Gjest PåSlep Skrevet 11. august 2011 Skrevet 11. august 2011 Å, jeg har også lyst til å lage pølser! Hvilke type pølser er det du lager? Har du en god oppskrift å dele? 0 Siter
Gjest choupsoey Skrevet 14. august 2011 Skrevet 14. august 2011 Vil anbefale deg å spørre slakteren om han kan skaffe kunstige pølseskinn. Ikke tarmer, fysj! 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. august 2011 Skrevet 14. august 2011 Vil anbefale deg å spørre slakteren om han kan skaffe kunstige pølseskinn. Ikke tarmer, fysj! ''Vil anbefale deg å spørre slakteren om han kan skaffe kunstige pølseskinn. Ikke tarmer, fysj!'' Så det er bedre å spise plast eller noe annet kunstig enn grisetarm? 0 Siter
Gjest chopsoey Skrevet 14. august 2011 Skrevet 14. august 2011 ''Vil anbefale deg å spørre slakteren om han kan skaffe kunstige pølseskinn. Ikke tarmer, fysj!'' Så det er bedre å spise plast eller noe annet kunstig enn grisetarm? Naturlig er ikke alltid det beste. Tror det er mye rare tarmer ute og går hvis kvalitet er tvilsom. Hvordan vet man at dyret ikke hadde en tarmsykdom eller at man ender opp med endetarm? 0 Siter
Lillemus Skrevet 14. august 2011 Skrevet 14. august 2011 Naturlig er ikke alltid det beste. Tror det er mye rare tarmer ute og går hvis kvalitet er tvilsom. Hvordan vet man at dyret ikke hadde en tarmsykdom eller at man ender opp med endetarm? Tarmene er vasket og renset så godt når du kjøper dem at det ikke er noe problem med sykdom spredt via dem vil jeg tro. Kan forresten sykdom spres via selve tarmen?! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.