Gjest går snart ut på dato Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Jeg kjøpte masse kjøtt i dag som går ut på dato i morgen. Dette var halv pris. Når jeg kom hjem så jeg at det sto på oakken at kjøttet har vært fryst. Kan jeg fryse det på nytt da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mirabell Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Ja, men holdbarheten er redusert, så du bør ikke vente i månedsvis med å spise det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211335 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Ja, men holdbarheten er redusert, så du bør ikke vente i månedsvis med å spise det. Kjøtt som er fryst og tint skal vel ikke fryses igjen uten og tilberedes først? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211367 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Da bør du steke det eller tilberede det på annen måte før du fryser det igjen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211383 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest går snart ut på dato Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Ja, men holdbarheten er redusert, så du bør ikke vente i månedsvis med å spise det. Hva kan skje om det fryses to ganger? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211384 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ekte nick Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Du må først koke eller steke det før du fryser det. Men jeg ville uansett ikke ventet altfor lenge med å spise det. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211465 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Hva kan skje om det fryses to ganger? Jeg tror vi ofte fryser maten 2 ganger uten og være klar over det. Det skjer vel ikke noe annet enn at kvaliteten blir dårligere. Det er neppe dødelig:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211466 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Jeg tror vi ofte fryser maten 2 ganger uten og være klar over det. Det skjer vel ikke noe annet enn at kvaliteten blir dårligere. Det er neppe dødelig:-) Man får en bakterieoppblomstring når kjøttet tines. Hvis det tines to ganger kan denne mangedobles - uten at det nødvendigvis blir direkte farlig. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211472 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Man får en bakterieoppblomstring når kjøttet tines. Hvis det tines to ganger kan denne mangedobles - uten at det nødvendigvis blir direkte farlig. Med vennlig hilsen Ja, du verden hvor farlig alt er:-) Tror vi hadde hatt godt av litt dårligere tider i dette landet. Det byr meg i mot med slike problemstillinger når vi samtidig ser hvordan mennesker har det på Afrikas horn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211476 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Ja, du verden hvor farlig alt er:-) Tror vi hadde hatt godt av litt dårligere tider i dette landet. Det byr meg i mot med slike problemstillinger når vi samtidig ser hvordan mennesker har det på Afrikas horn. En av årsakene til at så mange dør på Afrikas Horn er ikke bare mangel på mat, men nettopp bakterier (i vannet, siden de ikke har kjøtt). Ting har ikke blitt farligere enn før, men vi forstår farene bedre, og derfor er f. eks. barnedødeligheten blant gutter redusert med 90% på relativt få år. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211477 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 En av årsakene til at så mange dør på Afrikas Horn er ikke bare mangel på mat, men nettopp bakterier (i vannet, siden de ikke har kjøtt). Ting har ikke blitt farligere enn før, men vi forstår farene bedre, og derfor er f. eks. barnedødeligheten blant gutter redusert med 90% på relativt få år. Med vennlig hilsen Jada, jada....Du har nå alltid et svar. Jeg synes allikevel at vår innstilling til mat/bakterier/holdbarhet osv., er noe overdrevet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest segunda Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 I utgangspunktet sies det at man ikke skal gjøre det, men vi gjør det likevel. Det går godt an. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211528 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 I utgangspunktet sies det at man ikke skal gjøre det, men vi gjør det likevel. Det går godt an. Jeg vet at jeg noen ganger kjøper kjøtt/fisk som bærer preg av og ha vært frosset. Uten at det er merket på pakken. Slik som lammekoteletter på vinteren /våren f.eks. Jeg velger allikevel og putte det i fryseren hvis jeg ikke får brukt dem før forfallsdato. Uten at jeg noensinne har blitt syk av den grunn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211533 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest segunda Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Jeg vet at jeg noen ganger kjøper kjøtt/fisk som bærer preg av og ha vært frosset. Uten at det er merket på pakken. Slik som lammekoteletter på vinteren /våren f.eks. Jeg velger allikevel og putte det i fryseren hvis jeg ikke får brukt dem før forfallsdato. Uten at jeg noensinne har blitt syk av den grunn. Jeg har spurt heimkunnskapslærere og kokker og de sier at det er helt greit. Hvis det hadde vært farlig hadde det stått på pakningene. Stå strengt er lovverket i Norge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211547 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 12. august 2011 Del Skrevet 12. august 2011 Jeg har spurt heimkunnskapslærere og kokker og de sier at det er helt greit. Hvis det hadde vært farlig hadde det stått på pakningene. Stå strengt er lovverket i Norge. Ikke sant..Typisk slik det blir når det er overflod av mat i et samfunn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368418-kj%C3%B8tt-som-har-v%C3%A6rt-fryst/#findComment-3211550 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.