Gå til innhold

grateng


Anbefalte innlegg

Gjest matmoren
Skrevet

Jeg laget en grateng fra en pakke med pulver. Jeg vet ikke om dere har sett den eller brukt noe lignende selv. Men det ble ikke grateng; heller mer som en tykk suppe. Jeg hadde skinke og brokkoli i. Det er mulig jeg kan ha tatt en ekstra skvett fløte i når jeg tenker meg om. Skal så lite ha noe å si?

Skrevet

''Det er mulig jeg kan ha tatt en ekstra skvett fløte i når jeg tenker meg om.''

Det høres ut som du kan tenkes å ha hatt i litt av hvert ekstra, om du må tenke deg om for å huske å ha hatt i fløte :P

Men, nei, ville ikke tro at en liten skvett (forutsatt at en skvett ikke er så mye) skulle forvandle den til suppe...

Gjest matmoren
Skrevet

''Det er mulig jeg kan ha tatt en ekstra skvett fløte i når jeg tenker meg om.''

Det høres ut som du kan tenkes å ha hatt i litt av hvert ekstra, om du må tenke deg om for å huske å ha hatt i fløte :P

Men, nei, ville ikke tro at en liten skvett (forutsatt at en skvett ikke er så mye) skulle forvandle den til suppe...

He he, jeg kom også på at jeg tok revet ost i. Det har nok vært for mye væske, selv om det nå var en liten skvett.

Jeg får prøve igjen en annen gang, men det smakte da godt selv om det ikke ble korrekt.

Skrevet

Brokkoli avgir væske når det kommer i ovnen, så det spørs om det sammen med fløteskvetten rett og slett har blitt for mye. Putter du i noe ekstra, ha i et egg også, det vil binde gratengen.

Gjest matmoren
Skrevet

Brokkoli avgir væske når det kommer i ovnen, så det spørs om det sammen med fløteskvetten rett og slett har blitt for mye. Putter du i noe ekstra, ha i et egg også, det vil binde gratengen.

Jeg tenkte på det, men jeg våget ikke det siden basisen var fra pakke. Neste gang blir nok hele hjemmelaget.

Skrevet

Jeg tenkte på det, men jeg våget ikke det siden basisen var fra pakke. Neste gang blir nok hele hjemmelaget.

Det fine med sånne pakker er jo nettopp at du kan bruke dem som utganspunkt, og så tilsette det du vil. Men det er om å gjøre å passe på konsistensen og kompensere. :)

Gjest matmoren
Skrevet

Det fine med sånne pakker er jo nettopp at du kan bruke dem som utganspunkt, og så tilsette det du vil. Men det er om å gjøre å passe på konsistensen og kompensere. :)

Ja, det har du rett i.

Et tips om du lager brun saus fra pakke er å ta en brun saus og en sjy saus.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...