Gjest matmoren Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 Jeg laget en grateng fra en pakke med pulver. Jeg vet ikke om dere har sett den eller brukt noe lignende selv. Men det ble ikke grateng; heller mer som en tykk suppe. Jeg hadde skinke og brokkoli i. Det er mulig jeg kan ha tatt en ekstra skvett fløte i når jeg tenker meg om. Skal så lite ha noe å si? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368740-grateng/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 ''Det er mulig jeg kan ha tatt en ekstra skvett fløte i når jeg tenker meg om.'' Det høres ut som du kan tenkes å ha hatt i litt av hvert ekstra, om du må tenke deg om for å huske å ha hatt i fløte Men, nei, ville ikke tro at en liten skvett (forutsatt at en skvett ikke er så mye) skulle forvandle den til suppe... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368740-grateng/#findComment-3214725 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest matmoren Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 ''Det er mulig jeg kan ha tatt en ekstra skvett fløte i når jeg tenker meg om.'' Det høres ut som du kan tenkes å ha hatt i litt av hvert ekstra, om du må tenke deg om for å huske å ha hatt i fløte Men, nei, ville ikke tro at en liten skvett (forutsatt at en skvett ikke er så mye) skulle forvandle den til suppe... He he, jeg kom også på at jeg tok revet ost i. Det har nok vært for mye væske, selv om det nå var en liten skvett. Jeg får prøve igjen en annen gang, men det smakte da godt selv om det ikke ble korrekt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368740-grateng/#findComment-3214726 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 Brokkoli avgir væske når det kommer i ovnen, så det spørs om det sammen med fløteskvetten rett og slett har blitt for mye. Putter du i noe ekstra, ha i et egg også, det vil binde gratengen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368740-grateng/#findComment-3214742 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest matmoren Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 Brokkoli avgir væske når det kommer i ovnen, så det spørs om det sammen med fløteskvetten rett og slett har blitt for mye. Putter du i noe ekstra, ha i et egg også, det vil binde gratengen. Jeg tenkte på det, men jeg våget ikke det siden basisen var fra pakke. Neste gang blir nok hele hjemmelaget. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368740-grateng/#findComment-3214744 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 Jeg tenkte på det, men jeg våget ikke det siden basisen var fra pakke. Neste gang blir nok hele hjemmelaget. Det fine med sånne pakker er jo nettopp at du kan bruke dem som utganspunkt, og så tilsette det du vil. Men det er om å gjøre å passe på konsistensen og kompensere. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368740-grateng/#findComment-3214751 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest matmoren Skrevet 19. august 2011 Del Skrevet 19. august 2011 Det fine med sånne pakker er jo nettopp at du kan bruke dem som utganspunkt, og så tilsette det du vil. Men det er om å gjøre å passe på konsistensen og kompensere. Ja, det har du rett i. Et tips om du lager brun saus fra pakke er å ta en brun saus og en sjy saus. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368740-grateng/#findComment-3214754 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.