Gjest anna72 Skrevet 21. august 2011 Del Skrevet 21. august 2011 Hei Jeg stekte opp mange kyllingfileeter til middag nå i dag, tok de ut av fryseren i går, og tinte de i kjøleskapet til i dag. Nå er de stekkt - det er mange, 1,5 kg. Men pga legebesøk og sykdom så ble det ikke spist noe her Er det greit å la dette ligge i kjøleskap til i morgen og varmee det og spise det i morgen?? Det tåler det?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368820-kyllingfilet-holdbarhet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hulderen Skrevet 21. august 2011 Del Skrevet 21. august 2011 Ja, det går helt fint. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368820-kyllingfilet-holdbarhet/#findComment-3215576 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Onsdagsnatt Skrevet 21. august 2011 Del Skrevet 21. august 2011 Går så fint atte, DEILIG middag :-D 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368820-kyllingfilet-holdbarhet/#findComment-3215580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 21. august 2011 Del Skrevet 21. august 2011 Ja, når det er stekt tåler det å ligge noen dager i kjøleskapet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368820-kyllingfilet-holdbarhet/#findComment-3215581 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hønse-Magda Skrevet 21. august 2011 Del Skrevet 21. august 2011 Det går så fint så! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/368820-kyllingfilet-holdbarhet/#findComment-3215618 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.