Gå til innhold

Makrell i tomat


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nei. Jeg liker makrell, men skjønner ikke poenget med å drukne den i tomatsaus.

Dette er min favoritt (jeg driter i om den er sunn, usunn, lav eller høy - for den er kjempegod, spesielt på grove rundstykker):

http://www.matvareguiden.no/produkt/Sunnm%C3%B8re-Peppermakrell-i-olje

Ja - spiser makrell i tomat nesten hver dag. Spiser kun stabburet sin - de andre er ikke gode.

Og når boksen er åpnet må den spises opp med en gang - kan ikke la den stå i kjøleskapet til neste måltid

Jeg flytter den over i en glassbeholder, da holder den seg til neste dag. All mat som kommer i hermetikkboks må tas ut av boksen umiddelbart, for metallet setter smak på maten. Det avgir også stoffer som ikke alltid er like bra for oss.

Ja, bare pass på at du alltid må pusse tennene veldig godt og skylle med munnvann etter at du har spist det, hvis det er den minste sjanse for at du skal kysse noen! Den lukta og smaken av andres spiste makrell-i-tomat er ikke god. Ikke ens egen hvis en gulper heller da. Men når en spiser det er det godt!

Annonse

Gjest annlovinda

Jeg flytter den over i en glassbeholder, da holder den seg til neste dag. All mat som kommer i hermetikkboks må tas ut av boksen umiddelbart, for metallet setter smak på maten. Det avgir også stoffer som ikke alltid er like bra for oss.

Er det noe igjen (som det sjelden er) går det i søpla.

Jeg flytter den over i en glassbeholder, da holder den seg til neste dag. All mat som kommer i hermetikkboks må tas ut av boksen umiddelbart, for metallet setter smak på maten. Det avgir også stoffer som ikke alltid er like bra for oss.

''Jeg flytter den over i en glassbeholder, da holder den seg til neste dag. All mat som kommer i hermetikkboks må tas ut av boksen umiddelbart, for metallet setter smak på maten. Det avgir også stoffer som ikke alltid er like bra for oss.''

Makrell i tomat smaker ikke godt om det blir stående en liten stund i åpnet boks nei. :o( Ulempen med å hive det over i en annen boks er at det setter farge (på plast i alle fall) som ikke går bort i vask. Går det bra med glass?

Ja - spiser makrell i tomat nesten hver dag. Spiser kun stabburet sin - de andre er ikke gode.

Og når boksen er åpnet må den spises opp med en gang - kan ikke la den stå i kjøleskapet til neste måltid

''Og når boksen er åpnet må den spises opp med en gang - kan ikke la den stå i kjøleskapet til neste måltid''

Enig :-)

Kan til nød spares noen få timer, f eks fra frokost til lunsj, men ikke natta over.

''Jeg flytter den over i en glassbeholder, da holder den seg til neste dag. All mat som kommer i hermetikkboks må tas ut av boksen umiddelbart, for metallet setter smak på maten. Det avgir også stoffer som ikke alltid er like bra for oss.''

Makrell i tomat smaker ikke godt om det blir stående en liten stund i åpnet boks nei. :o( Ulempen med å hive det over i en annen boks er at det setter farge (på plast i alle fall) som ikke går bort i vask. Går det bra med glass?

Setter ikke farge på glass! Eter min erfaring heller ikke på skikkelig hardplas, sånn nesetn plexiglasstypet, mens mykplastbokser tar farge.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...