Gå til innhold

Makrell i tomat med smør på brødet


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest tomat-johanna

har alltid margarin under pålegget, og kunne absolutt ikke tenke meg å spise makrell i tomat uten å ha margarin på under. Nyåpnet makrell er kjempegodt..

Syntes makrellen er best når boksen har ligget og kost seg i kjøleskapet er ukes tid. Stram og god i smaken!

Annonse

Jo fetere jo bedre! Men det må være smør og ikke margarin.

Slik ser en næringsrik og god skive ut:

1. Selve brødskiven

2. Et godt lag smør

3. Masse majones

4. Grovhakket makrell i tomat

5. Krydder!

Majones OG makrell i tomat??? Herregud, nå ble jeg kvalm.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...