Gjest Juniorz Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Bruker du det? Blir det litt vel mye? 0 Siter
Gjest tomat-johanna Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Kanskje best å droppe makrellen? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Nei. Makrell i tomat er et såpass heslig produkt at jeg ikke engang tar i det med pølseklype. 0 Siter
brilleslangen Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 har alltid margarin under pålegget, og kunne absolutt ikke tenke meg å spise makrell i tomat uten å ha margarin på under. Nyåpnet makrell er kjempegodt.. 0 Siter
Lillemus Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jepp - det er kjempegodt med smør (eller bremykt, margarin får du ikke over mine lepper!) under makrell i tomat, men helst på knekkebrød. Av en eller annen grunn synes jeg ikke det passer så godt på brød. 0 Siter
Gjest tomat-johanna Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 har alltid margarin under pålegget, og kunne absolutt ikke tenke meg å spise makrell i tomat uten å ha margarin på under. Nyåpnet makrell er kjempegodt.. Syntes makrellen er best når boksen har ligget og kost seg i kjøleskapet er ukes tid. Stram og god i smaken! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jeg spiser ikke så mye brød, men jeg har masse smør under makrellen på knekkebrød ) 0 Siter
Gjest stained Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jo fetere jo bedre! Men det må være smør og ikke margarin. Slik ser en næringsrik og god skive ut: 1. Selve brødskiven 2. Et godt lag smør 3. Masse majones 4. Grovhakket makrell i tomat 5. Krydder! 0 Siter
Gjest cwig Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jo fetere jo bedre! Men det må være smør og ikke margarin. Slik ser en næringsrik og god skive ut: 1. Selve brødskiven 2. Et godt lag smør 3. Masse majones 4. Grovhakket makrell i tomat 5. Krydder! Majones OG makrell i tomat??? Herregud, nå ble jeg kvalm. 0 Siter
Gjest ambrose Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Bruker bare litt. Brød uten smør er ikke godt synes jeg! 0 Siter
Gjest precis Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Smør under og majones og agurk på toppen 0 Siter
Mrs D Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Jeg spiser ikke makrell i tomat, og det er svært sjelden jeg spiser smør på brødet. Så selv en av delene er litt i meste laget for meg. 0 Siter
tonie Skrevet 2. september 2011 Skrevet 2. september 2011 Ja, begge deler. Alt smaker SÅ mye bedre med smør:) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 5. september 2011 Skrevet 5. september 2011 Vår eldste bruker majones på makrell i tomaten. Ikke smør under. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 5. september 2011 Skrevet 5. september 2011 Vår eldste bruker majones på makrell i tomaten. Ikke smør under. Begge deler er jo best ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.