Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Men hvem har tid til å spise 6 ganger om dagen?! Jeg klarer fire, men jeg skal jo helst jobbe litt innimellom all spisingen også! ,o)

For ikke å snakke om å _lage_ all den maten. Hadde vi også kunnet få den i pulverform kunne jeg sikkert vært med, jeg :-p

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3228919
Del på andre sider

For ikke å snakke om å _lage_ all den maten. Hadde vi også kunnet få den i pulverform kunne jeg sikkert vært med, jeg :-p

''For ikke å snakke om å _lage_ all den maten.''

Det tar jo ikke mange sekunder å helle litt müsli i en skål og helle litt yoghurt eller biola over da. :o) Men skulle jeg spist 6 ganger om dagen måtte jeg hatt 3 matpauser på jobben! Og det hadde blitt litt verre... Nå spiser jeg jo frokost, lunsj og middag og noen ganger kveldsmat og er i grunnen fornøyd med det. :o)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3228921
Del på andre sider

''For ikke å snakke om å _lage_ all den maten.''

Det tar jo ikke mange sekunder å helle litt müsli i en skål og helle litt yoghurt eller biola over da. :o) Men skulle jeg spist 6 ganger om dagen måtte jeg hatt 3 matpauser på jobben! Og det hadde blitt litt verre... Nå spiser jeg jo frokost, lunsj og middag og noen ganger kveldsmat og er i grunnen fornøyd med det. :o)

''FROKOST

Lag eggerøre av 1-2 egg, 28 g mager hvitost og en liten teskje olivenolje. En kopp druer og en halv skive rugbrød med en teskje peanøttsmør på.

LUNSJ

125 g sjømat, en liten porsjon grønnsalat med tomat, paprika, løk, ett eple, en spiseskje lettmajones. Et halvt mini pitabrød som fylles med sjømat og majones, eller en halv skive rugbrød.

SNACK

28 g mager hvitost, en halv appelsin.

MIDDAG

125 g kyllingfilet, brunes med en teskje olivenolje, litt småhakket løk, sopp og paprika. Tilsett en halv kopp snittebønner og en kopp knust tomat. Når bønnene er kokt, smak til med chilipulver og oregano, dryss parmesanost på toppen. En fersken til dessert.

KVELDSMAT

28 g kokt kalkunkjøtt eller annet hvitt kjøtt, (eller mager ost), en kopp jordbær (eller en halv kopp druer), seks peanøtter.

''

Det er veldig mye her som må lages. Jeg prøvde meg en periode på å spise salat til lunsj på jobb, men å stå og steke alle de kyllingfiletene ble bare uhodbart i lengden. Ikke står jeg opp tidlig nok til å lage eggerøre om morgenen heller. Å slenge i seg i brødskive mens man løper til bussen derimot, det får jeg jo til.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3228937
Del på andre sider

''FROKOST

Lag eggerøre av 1-2 egg, 28 g mager hvitost og en liten teskje olivenolje. En kopp druer og en halv skive rugbrød med en teskje peanøttsmør på.

LUNSJ

125 g sjømat, en liten porsjon grønnsalat med tomat, paprika, løk, ett eple, en spiseskje lettmajones. Et halvt mini pitabrød som fylles med sjømat og majones, eller en halv skive rugbrød.

SNACK

28 g mager hvitost, en halv appelsin.

MIDDAG

125 g kyllingfilet, brunes med en teskje olivenolje, litt småhakket løk, sopp og paprika. Tilsett en halv kopp snittebønner og en kopp knust tomat. Når bønnene er kokt, smak til med chilipulver og oregano, dryss parmesanost på toppen. En fersken til dessert.

KVELDSMAT

28 g kokt kalkunkjøtt eller annet hvitt kjøtt, (eller mager ost), en kopp jordbær (eller en halv kopp druer), seks peanøtter.

''

Det er veldig mye her som må lages. Jeg prøvde meg en periode på å spise salat til lunsj på jobb, men å stå og steke alle de kyllingfiletene ble bare uhodbart i lengden. Ikke står jeg opp tidlig nok til å lage eggerøre om morgenen heller. Å slenge i seg i brødskive mens man løper til bussen derimot, det får jeg jo til.

''Ikke står jeg opp tidlig nok til å lage eggerøre om morgenen heller.''

Å lage eggerøre tar 5 min! Men valget er jo ditt da. :o)

Men 28 gram hvitost?! Hvor har de fått det snurrige tallet fra?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3228946
Del på andre sider

Annonse

Men hvem har tid til å spise 6 ganger om dagen?! Jeg klarer fire, men jeg skal jo helst jobbe litt innimellom all spisingen også! ,o)

Jeg :) Men posjonene er ikke så store og tallerken er ikke involvert i alle måltider. Jeg spiser frokost rundt 0730/ 08, et mellommåltid ca kl 10 (youghurt, litt oppskåret frukt/ grønt, liten salat e.l), lunsj 1230 (gårdagens middag/ salat), nytt mellommåltid rundt 1430, middag rundt 17 og kvelds rundt 20. Så blir det gjerne noe småtteri utover kvelden også faktisk :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3228970
Del på andre sider

''Ikke står jeg opp tidlig nok til å lage eggerøre om morgenen heller.''

Å lage eggerøre tar 5 min! Men valget er jo ditt da. :o)

Men 28 gram hvitost?! Hvor har de fått det snurrige tallet fra?

Det er vanskelig å lage eggerøre mens man løper til bussen :-p

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3229013
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Jeg :) Men posjonene er ikke så store og tallerken er ikke involvert i alle måltider. Jeg spiser frokost rundt 0730/ 08, et mellommåltid ca kl 10 (youghurt, litt oppskåret frukt/ grønt, liten salat e.l), lunsj 1230 (gårdagens middag/ salat), nytt mellommåltid rundt 1430, middag rundt 17 og kvelds rundt 20. Så blir det gjerne noe småtteri utover kvelden også faktisk :)

''Jeg spiser frokost rundt 0730/ 08, et mellommåltid ca kl 10 (youghurt, litt oppskåret frukt/ grønt, liten salat e.l), lunsj 1230 (gårdagens middag/ salat), nytt mellommåltid rundt 1430, middag rundt 17 og kvelds rundt 20. ''

Ikke snakk om at jeg er sulten klokka 10 hvis jeg spiser frokost 7.30/8.00! Og er heller ikke sulten igjen 14.30 etter lunsj.

Jeg spiser frokost klokka 7/7.30 - spiser lunsj 11.30 - da er jeg passelig sulten. Er jeg på kontoret, der vi har kantine, spiser jeg ofte salat - i dag hadde jeg suppe og en skive brød. Er jeg på jobb der det ikke er kantine, spiser jeg 3 skiver brød.

Pleier å komme hjem mellom 16 og 17, og da er det som regel middag i 17-tida, noen ganger ikke før 19. Da er jeg sulten - og spiser en vanlig porsjon middag, tror jeg.

Innimellom har jeg litt kveldsmat - en skive, litt havregryn eller et galss vin - eller et eple - men ofte spiser jeg ikke mer.

Skjønner ikke at folk klarer å bli sulten så fort!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3254561
Del på andre sider

''Ikke står jeg opp tidlig nok til å lage eggerøre om morgenen heller.''

Å lage eggerøre tar 5 min! Men valget er jo ditt da. :o)

Men 28 gram hvitost?! Hvor har de fått det snurrige tallet fra?

''Men 28 gram hvitost?! Hvor har de fått det snurrige tallet fra?''

1 ounce....

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3254609
Del på andre sider

''Jeg spiser frokost rundt 0730/ 08, et mellommåltid ca kl 10 (youghurt, litt oppskåret frukt/ grønt, liten salat e.l), lunsj 1230 (gårdagens middag/ salat), nytt mellommåltid rundt 1430, middag rundt 17 og kvelds rundt 20. ''

Ikke snakk om at jeg er sulten klokka 10 hvis jeg spiser frokost 7.30/8.00! Og er heller ikke sulten igjen 14.30 etter lunsj.

Jeg spiser frokost klokka 7/7.30 - spiser lunsj 11.30 - da er jeg passelig sulten. Er jeg på kontoret, der vi har kantine, spiser jeg ofte salat - i dag hadde jeg suppe og en skive brød. Er jeg på jobb der det ikke er kantine, spiser jeg 3 skiver brød.

Pleier å komme hjem mellom 16 og 17, og da er det som regel middag i 17-tida, noen ganger ikke før 19. Da er jeg sulten - og spiser en vanlig porsjon middag, tror jeg.

Innimellom har jeg litt kveldsmat - en skive, litt havregryn eller et galss vin - eller et eple - men ofte spiser jeg ikke mer.

Skjønner ikke at folk klarer å bli sulten så fort!

Tror egentlig det hele handler om at jeg syns det er pyton med mat om mårran når jeg egentlig nesten sover, og derfor bare presser ned bittelitt, som må etterfylles før lunsj, som derfor heller ikke blir så stort og derfor trengs det et mellommåltid før middag, som heller ikke blir så stor etc :)

Hver ferie sier mannen min at han kommer til å bli tjukk når vi blir pensjonister, fordi han spiser dobbelt så ofte sammen med meg, og "glemmer" å spise mindre ;-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3254667
Del på andre sider

Tror egentlig det hele handler om at jeg syns det er pyton med mat om mårran når jeg egentlig nesten sover, og derfor bare presser ned bittelitt, som må etterfylles før lunsj, som derfor heller ikke blir så stort og derfor trengs det et mellommåltid før middag, som heller ikke blir så stor etc :)

Hver ferie sier mannen min at han kommer til å bli tjukk når vi blir pensjonister, fordi han spiser dobbelt så ofte sammen med meg, og "glemmer" å spise mindre ;-)

Det var jo egentlig en logisk strategi. Helt frem til jeg fikk barn syntes jeg det var pyton med frokost, og jeg presset bare ned litt fordi jeg måtte. Gjennom hele oppveksten var frokost pyton.

Nå spiser jeg ca 20 minutter etterat jeg har våknet, og har helt ok apetitt. Blir ordentlig sulten dersom det går mer enn en time fra ejg våkner til jeg spiser.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/369939-genene-har-talt/#findComment-3254699
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...