Gjest bakemesterharepus Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Er det mulig å bake suksessterte to dager før servering? Blir den ødelagt? 0 Siter
rudolfine Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Suksessterte er ypperlig å fryse. Så da kan du jobare bake den nå det passer deg, fryse ned, og ta opp litt før servering. 0 Siter
Gjest bakemesterharepus Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Suksessterte er ypperlig å fryse. Så da kan du jobare bake den nå det passer deg, fryse ned, og ta opp litt før servering. Kan den fryses altså, det er jo helt glimrende!! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.