Gå til innhold

Serranoskinke i fryseren?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Nord og ned.

Hvordan pakker du den før du fryser den? Hvis du deler den opp, selvsagt.

Bruker du matpapir?

Ja, matpaper er obligatorisk på skjært spekeskinke. Kjøpte en gang to kilo parmaskinke i Roma og lot dens stakkars slakteren skjære den opp i løvtynne skiver med matpapir mellom som han måtte klippe til.

Det tok sin tid. Stakkars fyr:-)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...