Gjest husfar Skrevet 6. oktober 2011 Del Skrevet 6. oktober 2011 Går det bra å fryse serranoskinke? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370796-serranoskinke-i-fryseren/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nord og ned. Skrevet 6. oktober 2011 Del Skrevet 6. oktober 2011 Ingen problemer med et nei. Tine sakte i kjøleskap, så er den som ny. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370796-serranoskinke-i-fryseren/#findComment-3239432 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ambrose Skrevet 6. oktober 2011 Del Skrevet 6. oktober 2011 Ingen problemer med et nei. Tine sakte i kjøleskap, så er den som ny. Hvordan pakker du den før du fryser den? Hvis du deler den opp, selvsagt. Bruker du matpapir? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370796-serranoskinke-i-fryseren/#findComment-3239438 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest husfar Skrevet 6. oktober 2011 Del Skrevet 6. oktober 2011 Ingen problemer med et nei. Tine sakte i kjøleskap, så er den som ny. Takk, da satser vi på at det går bra;) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370796-serranoskinke-i-fryseren/#findComment-3239447 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nord og ned. Skrevet 6. oktober 2011 Del Skrevet 6. oktober 2011 Hvordan pakker du den før du fryser den? Hvis du deler den opp, selvsagt. Bruker du matpapir? Ja, matpaper er obligatorisk på skjært spekeskinke. Kjøpte en gang to kilo parmaskinke i Roma og lot dens stakkars slakteren skjære den opp i løvtynne skiver med matpapir mellom som han måtte klippe til. Det tok sin tid. Stakkars fyr:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370796-serranoskinke-i-fryseren/#findComment-3239461 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ambrose Skrevet 7. oktober 2011 Del Skrevet 7. oktober 2011 Ja, matpaper er obligatorisk på skjært spekeskinke. Kjøpte en gang to kilo parmaskinke i Roma og lot dens stakkars slakteren skjære den opp i løvtynne skiver med matpapir mellom som han måtte klippe til. Det tok sin tid. Stakkars fyr:-) *he,he* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370796-serranoskinke-i-fryseren/#findComment-3239524 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.