Gjest husfar Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Går det bra å fryse serranoskinke? 0 Siter
Gjest Nord og ned. Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Ingen problemer med et nei. Tine sakte i kjøleskap, så er den som ny. 0 Siter
Gjest ambrose Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Ingen problemer med et nei. Tine sakte i kjøleskap, så er den som ny. Hvordan pakker du den før du fryser den? Hvis du deler den opp, selvsagt. Bruker du matpapir? 0 Siter
Gjest husfar Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Ingen problemer med et nei. Tine sakte i kjøleskap, så er den som ny. Takk, da satser vi på at det går bra;) 0 Siter
Gjest Nord og ned. Skrevet 6. oktober 2011 Skrevet 6. oktober 2011 Hvordan pakker du den før du fryser den? Hvis du deler den opp, selvsagt. Bruker du matpapir? Ja, matpaper er obligatorisk på skjært spekeskinke. Kjøpte en gang to kilo parmaskinke i Roma og lot dens stakkars slakteren skjære den opp i løvtynne skiver med matpapir mellom som han måtte klippe til. Det tok sin tid. Stakkars fyr:-) 0 Siter
Gjest ambrose Skrevet 7. oktober 2011 Skrevet 7. oktober 2011 Ja, matpaper er obligatorisk på skjært spekeskinke. Kjøpte en gang to kilo parmaskinke i Roma og lot dens stakkars slakteren skjære den opp i løvtynne skiver med matpapir mellom som han måtte klippe til. Det tok sin tid. Stakkars fyr:-) *he,he* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.