cizz Skrevet 11. oktober 2011 Del Skrevet 11. oktober 2011 Jeg finner ikke en oppskrift jeg har sett i et blad, jeg tror det var i Villmarksliv. Jeg leste den ikke veldig godt, men jeg tror man skulle banke en elgbiff flat, fylle den med bl.a ridderost, brette dobbelt og steke i panne. Er det noen som kan hjelpe med denne oppskriften?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370969-elgoppskrift-villmarksliv/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 11. oktober 2011 Del Skrevet 11. oktober 2011 Husker du omtrent når du lesten denne? Slik at man slipper å bla gjennom 3 årganger liksom... ;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370969-elgoppskrift-villmarksliv/#findComment-3241351 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cizz Skrevet 11. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 11. oktober 2011 Husker du omtrent når du lesten denne? Slik at man slipper å bla gjennom 3 årganger liksom... ;o) Det er nylig, nå i sommer/høst. Kanskje det bare er et blad eller to siden..? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370969-elgoppskrift-villmarksliv/#findComment-3241382 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 11. oktober 2011 Del Skrevet 11. oktober 2011 Aner ikke, men her er en annen oppskrift som består av elgbiff og ost - kanskje du kan la deg inspirere av den og eventuelt bytte ut ostetypen? http://212.125.200.147/oppskrift/Elgbiff-med-normannaost 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370969-elgoppskrift-villmarksliv/#findComment-3241450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 11. oktober 2011 Del Skrevet 11. oktober 2011 Det er nylig, nå i sommer/høst. Kanskje det bare er et blad eller to siden..? Skal sjekke når jeg kommer på jobb i morra! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370969-elgoppskrift-villmarksliv/#findComment-3241592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 12. oktober 2011 Del Skrevet 12. oktober 2011 Det er nylig, nå i sommer/høst. Kanskje det bare er et blad eller to siden..? Spennende elgbiff 600 g ytrefilet av elg 4 skiver spekeskinke 4 skiver jarlsberg eller ridderost 2 ss frisk hakket kruspersille 1 ts salt 1/2 ts pepper 2 ss hvetemel 2 ss margarin 2 pk. fersk tagligatelle 2 stk. gulrot 1 stk. purre 200 g kantareller 1/2 ts salt 1/2 ts pepper 3 ss smør 2 ss hakket, frisk kruspersille Del ytrefileten i biffer og bank dem flatt ut til omtrent dobbelt størrelse med en biffbanker. Det går også an å bruke knyttneven til bankingen. Legg spekeskinke, ost og kruspersille på halvparten av biffskiva og brett den andre halvdelen over. Bland sammen hvetemel, salt og pepper, vend kjøttet i melblandingen og stek schnitzlene på middels varme i 2-3 min på hver side. Rens gulrot og purre pg skjær gulrot med en ostehøvel på langs. Del purre i lange strimler og kok grønnsakene med pastaen. Sil av vannet, ha i smør og persille. Stek soppen og ha på salt og pepper. Server de fylte elgschnitzlene med fersk pasta, grønnsakene og soppen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370969-elgoppskrift-villmarksliv/#findComment-3241824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
cizz Skrevet 12. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 12. oktober 2011 Spennende elgbiff 600 g ytrefilet av elg 4 skiver spekeskinke 4 skiver jarlsberg eller ridderost 2 ss frisk hakket kruspersille 1 ts salt 1/2 ts pepper 2 ss hvetemel 2 ss margarin 2 pk. fersk tagligatelle 2 stk. gulrot 1 stk. purre 200 g kantareller 1/2 ts salt 1/2 ts pepper 3 ss smør 2 ss hakket, frisk kruspersille Del ytrefileten i biffer og bank dem flatt ut til omtrent dobbelt størrelse med en biffbanker. Det går også an å bruke knyttneven til bankingen. Legg spekeskinke, ost og kruspersille på halvparten av biffskiva og brett den andre halvdelen over. Bland sammen hvetemel, salt og pepper, vend kjøttet i melblandingen og stek schnitzlene på middels varme i 2-3 min på hver side. Rens gulrot og purre pg skjær gulrot med en ostehøvel på langs. Del purre i lange strimler og kok grønnsakene med pastaen. Sil av vannet, ha i smør og persille. Stek soppen og ha på salt og pepper. Server de fylte elgschnitzlene med fersk pasta, grønnsakene og soppen. Den var det!! Åh, tenk så fantastisk å få så god hjelp, helt strålende. Det burde vært diplom for sånt:-) (så det ikke godt ut forresten..?) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370969-elgoppskrift-villmarksliv/#findComment-3242022 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 12. oktober 2011 Del Skrevet 12. oktober 2011 Den var det!! Åh, tenk så fantastisk å få så god hjelp, helt strålende. Det burde vært diplom for sånt:-) (så det ikke godt ut forresten..?) Det så kjempegodt ut! Satt og siklet selv mens jeg skrev den av jeg. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/370969-elgoppskrift-villmarksliv/#findComment-3242051 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.