Gå til innhold

Enkleste måten å lage hvit saus?


Anbefalte innlegg

''Det der er jo tøv, har man i en smørklatt er jo innholdet akkurat det samme. Har fått mye skryt for mine hvite sauser, er ikke ei sjel som mistenker at jeg ikke gjør det på "den rette" måten. :)''

Om man har i en smørklatt ja, men det gjør man jo ikke om man lager saus av melk og kun meljevning. Og jeg synes ikke smaken da er like god. :o)

''Og jeg synes ikke smaken da er like god. :o)''

Mulig du har rett. :D Jeg krydrer stort sett sausen såpass mye med f.eks karri at det skal godt gjøres at den lille smørklatten som mangler skal utgjøre så mye forskjell. Skal jeg ha fiskeboller bruker jeg krafta fra boksen, og det er den som utgjør hovedsmaken på sausen, ikke smøret.

Ren, ukrydret hvit saus (med bare salt og pepper) bruker jeg så og si aldri.

Fortsetter under...

  • Svar 40
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Mrs D

    8

  • Lillemus

    6

  • Franzeska

    5

  • Skyer

    3

Mest aktive i denne tråden

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...