Gjest Pyttan Skrevet 26. oktober 2011 Del Skrevet 26. oktober 2011 Jeg har mye svineribbe og lurer på hvilke retter jeg kan bruke det i. Gjerne gryteretter som også er barnevennlige. Det må da gå an å lage mer av ribbe enn å steke den hel? Alle tips/oppskrifter mottas med takk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371503-har-masse-svineribbe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ambrose Skrevet 27. oktober 2011 Del Skrevet 27. oktober 2011 Hva med å - lage såkalt "rull" av den til jul? - skjære den opp i biter og bruke den i lapskaus eller suppe? - salte den og bruke den som stekeflesk eller saltkjøtt til kålrabbistappe? Bare noen ideer, fra 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/371503-har-masse-svineribbe/#findComment-3248141 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.