Spenol(1) Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Har de lyst til å spise middag med dere ? Bruker de kresenheten som unnskyldning ? Hvis de kun vil spise pasta bolognese, så hadde jeg nok satset på en tapas variant hvor de bare kunne plukke det de ville spise . Eller så hadde jeg funnet på noe annet enn middagsinvitasjon. 0 Siter
Spenol(1) Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Haha, jeg vet... De er nesten 30 år gamle. Kom nettopp på at de ikke spiser løk heller, så det utelukker en god del barnevennlig også. Er det noe annet "galt" med dem bortsett fra at de er ekstremt kresne? 0 Siter
Katt-ja Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 ''Og pinnekjøtt er jo mest avfall ;-)'' Enig. *hihi* Bein med litt kjøtt på - hva er stasen med det? Men kålrabistappe er kjempegodt da! Ja, kålrabistappe er godt 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 ''Er noe med det beste som finnes. Liker du pinnekjøtt, så liker du smalahove. Men det ser ikke noe særlig ut, det skal jeg innrømme.'' Det hadde kanskje vært interessant å smake, men jeg hadde ikke smakt på øynene - der går grensa! ) Pinnekjøtt skjønner jeg meg overhode ikke på, at det skal være festmat er langt utenfor min fatteevne. ) ''Det hadde kanskje vært interessant å smake, men jeg hadde ikke smakt på øynene - der går grensa! )'' Tro meg, det er mange som spiser smalahove som faktisk ikke spiser øyet. Meg inkludert. Jeg spiser kjøttet på kjaken, tunge og øye kan de ha for meg. ''Pinnekjøtt skjønner jeg meg overhode ikke på, at det skal være festmat er langt utenfor min fatteevne. )'' Pinnekjøtt er det beste jeg vet. 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Ja,- masser steiner/hardt i og smaker jo ikke friskt synes jeg. Og pinnekjøtt er jo mest avfall ;-) ''Ja,- masser steiner/hardt i og smaker jo ikke friskt synes jeg. Og pinnekjøtt er jo mest avfall ;-)'' Nå er det kanskje dags å minne om at svineribba kommer fra samme sted på dyret som pinnekjøtt. Bare et annet dyr. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 ''Ja,- masser steiner/hardt i og smaker jo ikke friskt synes jeg. Og pinnekjøtt er jo mest avfall ;-)'' Nå er det kanskje dags å minne om at svineribba kommer fra samme sted på dyret som pinnekjøtt. Bare et annet dyr. Ah,- jo...sant nok. Er ikke så overbegeistret for vanlig ribbe heller, jeg da. :-) Men den er i alle fall ikke så dyr! 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Ah,- jo...sant nok. Er ikke så overbegeistret for vanlig ribbe heller, jeg da. :-) Men den er i alle fall ikke så dyr! ''Ah,- jo...sant nok. Er ikke så overbegeistret for vanlig ribbe heller, jeg da. :-) Men den er i alle fall ikke så dyr!'' Det er sant, pinnekjøtt er kjempedyrt syns jeg. Men siden vi bare spiser det i jula så tenker vi vel ikke så mye over det. Skal ha det, uansett. Stort sett lager eksen og ekssvigermor selv, og da blir det jo langt billigere. Liker vanlig svineribbe også, jeg. Med skikkelig sprø svor, tjukk brun saus (!!!), rødkål og svisker ... Nydelig, selv om det er langt igjen før det kan matche pinnekjøttet. Men de der gufne medistergreiene man serverer ved siden av ... Say no more! 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Det var jammen en god idé. (Bortsett fra at man da risikerer å bli servert pølser og pommes frites...) ''Det var jammen en god idé. (Bortsett fra at man da risikerer å bli servert pølser og pommes frites...)'' Nå må man ikke sette seg på deres nivå, vet du. Man overlever et måltid med pølser og pommes frittes. Selv om det bare er så vidt. 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 ''Pinnekjøtt skjønner jeg meg overhode ikke på, at det skal være festmat er langt utenfor min fatteevne. )'' Det er som med multer - hadde det vært billig hadde det ikke vært så populært ;-) ''Det er som med multer - hadde det vært billig hadde det ikke vært så populært ;-)'' Nå får jeg visst hakk i plata her, men multer er nydelig. Og multekrem er nesten beste desserten jeg vet. Jeg vokste opp med fryseren full av multer, spiste halvfrosne bær med teskje rett som det var. Men jeg liker ikke kokte multer noe videre, de må være rårørte. 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 De drikker sikkert ikke kaffe. Men hva med Solo og boller (uten rosiner)? Eventyrbrus og bokstavkjeks, kanskje? 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 ''Ah,- jo...sant nok. Er ikke så overbegeistret for vanlig ribbe heller, jeg da. :-) Men den er i alle fall ikke så dyr!'' Det er sant, pinnekjøtt er kjempedyrt syns jeg. Men siden vi bare spiser det i jula så tenker vi vel ikke så mye over det. Skal ha det, uansett. Stort sett lager eksen og ekssvigermor selv, og da blir det jo langt billigere. Liker vanlig svineribbe også, jeg. Med skikkelig sprø svor, tjukk brun saus (!!!), rødkål og svisker ... Nydelig, selv om det er langt igjen før det kan matche pinnekjøttet. Men de der gufne medistergreiene man serverer ved siden av ... Say no more! Vi har medisterpølser også ved siden av pinnekjøtt vi - sånn at gutta også skal spise litt. Dette har vi 1. juledag. Julaften har vi ribbe, medisterpølser og medisterkaker 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Eventyrbrus og bokstavkjeks, kanskje? Spørs om ikke bokstavkjeksen er for harde til å klare å tygges da...... 0 Siter
Lillemus Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 ''Ja,- masser steiner/hardt i og smaker jo ikke friskt synes jeg. Og pinnekjøtt er jo mest avfall ;-)'' Nå er det kanskje dags å minne om at svineribba kommer fra samme sted på dyret som pinnekjøtt. Bare et annet dyr. ''Nå er det kanskje dags å minne om at svineribba kommer fra samme sted på dyret som pinnekjøtt. Bare et annet dyr. ;)'' Men på pinnekjøttet er jo kjøttet mer eller mindre borte - det er jo stort sett bare bein, på ribba er det stort sett bare kjøtt og flesk. Selv er jeg ikke videre begeistret for noen av delene. 0 Siter
Sjalala Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 ''Ah,- jo...sant nok. Er ikke så overbegeistret for vanlig ribbe heller, jeg da. :-) Men den er i alle fall ikke så dyr!'' Det er sant, pinnekjøtt er kjempedyrt syns jeg. Men siden vi bare spiser det i jula så tenker vi vel ikke så mye over det. Skal ha det, uansett. Stort sett lager eksen og ekssvigermor selv, og da blir det jo langt billigere. Liker vanlig svineribbe også, jeg. Med skikkelig sprø svor, tjukk brun saus (!!!), rødkål og svisker ... Nydelig, selv om det er langt igjen før det kan matche pinnekjøttet. Men de der gufne medistergreiene man serverer ved siden av ... Say no more! Medisterprodukter er pjuk :-S 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 ''Nå er det kanskje dags å minne om at svineribba kommer fra samme sted på dyret som pinnekjøtt. Bare et annet dyr. ;)'' Men på pinnekjøttet er jo kjøttet mer eller mindre borte - det er jo stort sett bare bein, på ribba er det stort sett bare kjøtt og flesk. Selv er jeg ikke videre begeistret for noen av delene. ''Men på pinnekjøttet er jo kjøttet mer eller mindre borte - det er jo stort sett bare bein, '' Neida, man må jo ha med ryggstykket også. Masse kjøtt der. 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Vi har medisterpølser også ved siden av pinnekjøtt vi - sånn at gutta også skal spise litt. Dette har vi 1. juledag. Julaften har vi ribbe, medisterpølser og medisterkaker At noen i det hele tatt greier ta de der medisterkakene og -pølsene i munnen skjønner jeg bare ikke. Tror det er på linje med lutefisk for mitt vekommende, og DET er vel det verste jeg kan forestille meg. 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Medisterprodukter er pjuk :-S ''pjuk'' Var ordet jeg tenkte å bruke, men som jeg lot være. Hehe 0 Siter
Mrs D Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Spørs om ikke bokstavkjeksen er for harde til å klare å tygges da...... Pøsj, en runde i blenderen og selv tannløse oldemor på 105 greier få dem i seg. Cluet er mye eventyrbrus siden et kan bli litt tørt med bare bokstavkjeksene. Kan jo la brusen stå så det ikke er så masse kullsyre i den, selvfølgelig. 0 Siter
Tunta Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 ''Ah,- jo...sant nok. Er ikke så overbegeistret for vanlig ribbe heller, jeg da. :-) Men den er i alle fall ikke så dyr!'' Det er sant, pinnekjøtt er kjempedyrt syns jeg. Men siden vi bare spiser det i jula så tenker vi vel ikke så mye over det. Skal ha det, uansett. Stort sett lager eksen og ekssvigermor selv, og da blir det jo langt billigere. Liker vanlig svineribbe også, jeg. Med skikkelig sprø svor, tjukk brun saus (!!!), rødkål og svisker ... Nydelig, selv om det er langt igjen før det kan matche pinnekjøttet. Men de der gufne medistergreiene man serverer ved siden av ... Say no more! ''Men de der gufne medistergreiene man serverer ved siden av ... Say no more!'' Ahhh, liflig lesning Selv er jeg en innvandret hedning på den norske matfronten som iherdig legger all go'vilje til; jeg både spiser og serverer medisterprodukter i jula, men var dette befriende lesning, hehe Og mens vi snakker om norsk tradisjonell julemat: Pinnekjøtt er snadder! Multer likeså, gjerne i krem. 0 Siter
Gjest medister-Laura Skrevet 18. november 2011 Skrevet 18. november 2011 Medisterprodukter er pjuk :-S Rett i skammekroken med deg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.