Gå til innhold

Kresne gjester


Anbefalte innlegg

At noen i det hele tatt greier ta de der medisterkakene og -pølsene i munnen skjønner jeg bare ikke. Tror det er på linje med lutefisk for mitt vekommende, og DET er vel det verste jeg kan forestille meg. :P

''Tror det er på linje med lutefisk for mitt vekommende, og DET er vel det verste jeg kan forestille meg. :P''

Hehe, henger meg på igjen ;) Men lutefisk synes jeg faktisk kan ha en "misjon" og smake godt om det er gode råvarer og vel tilberedt - medister derimot...

Moralen er vel "lenge leve mangfoldet", "smak og behag" osv o:)

Fortsetter under...

  • Svar 87
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Mrs D

    16

  • Lillemus

    11

  • Katt-ja

    7

  • nitty-gritty

    6

Mest aktive i denne tråden

Vet du, jeg tror ikke jeg orker å lage mat sammen med noen som helst bare vil ha pølser og pommes frites ;)

Take-out er min løsning, men samboer virket litt lei seg for det - han er så stolt over kokkeleringen min. Men jeg kan ikke skjønne hva jeg kan lage som er greit nok for disse.

Det eneste jeg kommer på er å lage en god bolognese, så kjøre den i blender til den er helt glatt, og lage kjøttboller til. Da blir det allikevel hjemmelaget og smakfullt, men barnevennlig.

Nei, det var urettferdig å si. Selv ungene spiser jo grønnsaker og ting med biter ;)

''Det eneste jeg kommer på er å lage en god bolognese, så kjøre den i blender til den er helt glatt, og lage kjøttboller til. Da blir det allikevel hjemmelaget og smakfullt, men barnevennlig.''

Det synes jeg er en kjempeide! Da kamufleres løkvekster og andre uhumskheter også til en smakfull saus. (Med høyde for at de ikke er allergikere, selvfølgelig). Lykke til og bon appetit :)

''Men de der gufne medistergreiene man serverer ved siden av ... Say no more!''

Ahhh, liflig lesning ;) Selv er jeg en innvandret hedning på den norske matfronten som iherdig legger all go'vilje til; jeg både spiser og serverer medisterprodukter i jula, men var dette befriende lesning, hehe :)

Og mens vi snakker om norsk tradisjonell julemat: Pinnekjøtt er snadder! Multer likeså, gjerne i krem.

''Og mens vi snakker om norsk tradisjonell julemat: Pinnekjøtt er snadder! Multer likeså, gjerne i krem.''

DET er julaften for meg. :) Har vært det fra jeg var 8-9 år, og jeg har ikke tenkt å endre på det nå. :)

''Og mens vi snakker om norsk tradisjonell julemat: Pinnekjøtt er snadder! Multer likeså, gjerne i krem.''

DET er julaften for meg. :) Har vært det fra jeg var 8-9 år, og jeg har ikke tenkt å endre på det nå. :)

''DET er julaften for meg. :) Har vært det fra jeg var 8-9 år, og jeg har ikke tenkt å endre på det nå. :)''

Det er litt morsomt at ting er så forskjellige. Jeg hadde overhodet ikke fått julestemning av pinnekjøtt og multekrem. Gi meg en saftig viltsteik med masse tilbehør og ordentlig riskrem (med mandelsmak, egentlig må jeg lage den selv for ingen andre lager den som jeg vil ha den *hehe*) og enten varm kirsebærsaus eller hjemmelaget jordbærsaus til dessert - da snakker vi jul! :o)

''DET er julaften for meg. :) Har vært det fra jeg var 8-9 år, og jeg har ikke tenkt å endre på det nå. :)''

Det er litt morsomt at ting er så forskjellige. Jeg hadde overhodet ikke fått julestemning av pinnekjøtt og multekrem. Gi meg en saftig viltsteik med masse tilbehør og ordentlig riskrem (med mandelsmak, egentlig må jeg lage den selv for ingen andre lager den som jeg vil ha den *hehe*) og enten varm kirsebærsaus eller hjemmelaget jordbærsaus til dessert - da snakker vi jul! :o)

Tror du kunne tålt min riskrem (ris á l'amande) - kirsebærsaus og masse skåldede, hakkede mandler i :-)

Annonse

Tror du kunne tålt min riskrem (ris á l'amande) - kirsebærsaus og masse skåldede, hakkede mandler i :-)

''Tror du kunne tålt min riskrem (ris á l'amande) - kirsebærsaus og masse skåldede, hakkede mandler i :-)''

Mmmm.... Jeg pleier å ha i en neve eller to med finhakkede mandler og noen dråper mandelessens i tillegg.

Sist gang vi var vertskap på julaften ble det for lite riskrem! Krise! I år skal jeg lage så mye at jeg kan spise riskrem til dessert i halve romjula uten å måtte lage ny porsjon! :o)

''Tror du kunne tålt min riskrem (ris á l'amande) - kirsebærsaus og masse skåldede, hakkede mandler i :-)''

Mmmm.... Jeg pleier å ha i en neve eller to med finhakkede mandler og noen dråper mandelessens i tillegg.

Sist gang vi var vertskap på julaften ble det for lite riskrem! Krise! I år skal jeg lage så mye at jeg kan spise riskrem til dessert i halve romjula uten å måtte lage ny porsjon! :o)

Ja,- det er jul her i huset - å kunne ta seg litt ekstra riskrem titt og ofte hele romjulen :) Jeg har ofte laget så mye at jeg må kaste noe til slutt...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...