Tunta Skrevet 18. november 2011 Del Skrevet 18. november 2011 At noen i det hele tatt greier ta de der medisterkakene og -pølsene i munnen skjønner jeg bare ikke. Tror det er på linje med lutefisk for mitt vekommende, og DET er vel det verste jeg kan forestille meg. ''Tror det er på linje med lutefisk for mitt vekommende, og DET er vel det verste jeg kan forestille meg. :P'' Hehe, henger meg på igjen Men lutefisk synes jeg faktisk kan ha en "misjon" og smake godt om det er gode råvarer og vel tilberedt - medister derimot... Moralen er vel "lenge leve mangfoldet", "smak og behag" osv o:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372391-kresne-gjester/page/5/#findComment-3259247 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sjalala Skrevet 18. november 2011 Del Skrevet 18. november 2011 Rett i skammekroken med deg. ...bare jeg slipper medister, så kan jeg godt sitte i skammekroken 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372391-kresne-gjester/page/5/#findComment-3259250 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tunta Skrevet 18. november 2011 Del Skrevet 18. november 2011 Vet du, jeg tror ikke jeg orker å lage mat sammen med noen som helst bare vil ha pølser og pommes frites Take-out er min løsning, men samboer virket litt lei seg for det - han er så stolt over kokkeleringen min. Men jeg kan ikke skjønne hva jeg kan lage som er greit nok for disse. Det eneste jeg kommer på er å lage en god bolognese, så kjøre den i blender til den er helt glatt, og lage kjøttboller til. Da blir det allikevel hjemmelaget og smakfullt, men barnevennlig. Nei, det var urettferdig å si. Selv ungene spiser jo grønnsaker og ting med biter ''Det eneste jeg kommer på er å lage en god bolognese, så kjøre den i blender til den er helt glatt, og lage kjøttboller til. Da blir det allikevel hjemmelaget og smakfullt, men barnevennlig.'' Det synes jeg er en kjempeide! Da kamufleres løkvekster og andre uhumskheter også til en smakfull saus. (Med høyde for at de ikke er allergikere, selvfølgelig). Lykke til og bon appetit 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372391-kresne-gjester/page/5/#findComment-3259251 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 ''Men de der gufne medistergreiene man serverer ved siden av ... Say no more!'' Ahhh, liflig lesning Selv er jeg en innvandret hedning på den norske matfronten som iherdig legger all go'vilje til; jeg både spiser og serverer medisterprodukter i jula, men var dette befriende lesning, hehe Og mens vi snakker om norsk tradisjonell julemat: Pinnekjøtt er snadder! Multer likeså, gjerne i krem. ''Og mens vi snakker om norsk tradisjonell julemat: Pinnekjøtt er snadder! Multer likeså, gjerne i krem.'' DET er julaften for meg. Har vært det fra jeg var 8-9 år, og jeg har ikke tenkt å endre på det nå. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372391-kresne-gjester/page/5/#findComment-3259411 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 ''Og mens vi snakker om norsk tradisjonell julemat: Pinnekjøtt er snadder! Multer likeså, gjerne i krem.'' DET er julaften for meg. Har vært det fra jeg var 8-9 år, og jeg har ikke tenkt å endre på det nå. ''DET er julaften for meg. Har vært det fra jeg var 8-9 år, og jeg har ikke tenkt å endre på det nå. :)'' Det er litt morsomt at ting er så forskjellige. Jeg hadde overhodet ikke fått julestemning av pinnekjøtt og multekrem. Gi meg en saftig viltsteik med masse tilbehør og ordentlig riskrem (med mandelsmak, egentlig må jeg lage den selv for ingen andre lager den som jeg vil ha den *hehe*) og enten varm kirsebærsaus eller hjemmelaget jordbærsaus til dessert - da snakker vi jul! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372391-kresne-gjester/page/5/#findComment-3259443 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 ''DET er julaften for meg. Har vært det fra jeg var 8-9 år, og jeg har ikke tenkt å endre på det nå. :)'' Det er litt morsomt at ting er så forskjellige. Jeg hadde overhodet ikke fått julestemning av pinnekjøtt og multekrem. Gi meg en saftig viltsteik med masse tilbehør og ordentlig riskrem (med mandelsmak, egentlig må jeg lage den selv for ingen andre lager den som jeg vil ha den *hehe*) og enten varm kirsebærsaus eller hjemmelaget jordbærsaus til dessert - da snakker vi jul! ) Tror du kunne tålt min riskrem (ris á l'amande) - kirsebærsaus og masse skåldede, hakkede mandler i :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372391-kresne-gjester/page/5/#findComment-3259467 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 Tror du kunne tålt min riskrem (ris á l'amande) - kirsebærsaus og masse skåldede, hakkede mandler i :-) ''Tror du kunne tålt min riskrem (ris á l'amande) - kirsebærsaus og masse skåldede, hakkede mandler i :-)'' Mmmm.... Jeg pleier å ha i en neve eller to med finhakkede mandler og noen dråper mandelessens i tillegg. Sist gang vi var vertskap på julaften ble det for lite riskrem! Krise! I år skal jeg lage så mye at jeg kan spise riskrem til dessert i halve romjula uten å måtte lage ny porsjon! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372391-kresne-gjester/page/5/#findComment-3259468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 ''Tror du kunne tålt min riskrem (ris á l'amande) - kirsebærsaus og masse skåldede, hakkede mandler i :-)'' Mmmm.... Jeg pleier å ha i en neve eller to med finhakkede mandler og noen dråper mandelessens i tillegg. Sist gang vi var vertskap på julaften ble det for lite riskrem! Krise! I år skal jeg lage så mye at jeg kan spise riskrem til dessert i halve romjula uten å måtte lage ny porsjon! ) Ja,- det er jul her i huset - å kunne ta seg litt ekstra riskrem titt og ofte hele romjulen Jeg har ofte laget så mye at jeg må kaste noe til slutt... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372391-kresne-gjester/page/5/#findComment-3259469 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.