Gjest Bonia Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 Fyll den med varmt vann og tilsett Zalo eller lignende. Kok opp og skyll den under vann. Voila, du har en stekepanne som er ren. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 Tørk av fettet med tørkepapir før det stivner i pannen, spray så på zalospray og vask den under varmt, gjerne rennende vann. Vips! Ren stekepanne. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259612 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 Vil aldri finne på å ha Zalo i en jernpanne, ds blir den tørr. Koker ut pannen med vann og vasker med en gammel oppvaskbørste. Også teflonpannen vaskes helst bare i vann, går stort sett greit om både pannen er varm og vannet er varmt. Evt. brukes en liten dråpe Zalo. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemoren Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 Steikepanner med teflon skal ikke ha for varmt vann, ikke vanne ut, tørk heller av med tørkepapir, la den stå til den blir nesten kald og siste rest vaskes raskt bort, med zalo. Blir jo annerledes om det er jernpanne det dreier seg om. Jeg fikk tre tips om å ha teflonpannen min lenge: - Ikke for sterk varme -Bruke egnet stekeredskap for teflon så ikke pannen blir ripete -Ikke ha varmt vann i varm panne Har hatt min i tre år nå og er like fin. Ingen merker i pannen og ingen bulker som det kan bli ved for sterk varme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259618 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest zipper Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 Høres ut som en bombesikker oppskrift for å ødelegge ei jernpanne, i hvert fall. Og for panner med teflonbelegg er det mye enklere og mindre energikrevende å bruke en dråpe zalo og lunka vann under springen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259621 Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 19. november 2011 Del Skrevet 19. november 2011 Høres ut som en bombesikker oppskrift for å ødelegge ei jernpanne, i hvert fall. Og for panner med teflonbelegg er det mye enklere og mindre energikrevende å bruke en dråpe zalo og lunka vann under springen. Hvem har sagt noe om jernpanne? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259632 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 20. november 2011 Del Skrevet 20. november 2011 Takk for tips! Skal prøves 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259642 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kvirre vitt Skrevet 20. november 2011 Del Skrevet 20. november 2011 Mye enklere med varmt vann i springen og en dåse Salo. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest zipper Skrevet 20. november 2011 Del Skrevet 20. november 2011 Hvem har sagt noe om jernpanne? I mitt hode er stekepanne=jernpanne. Så når trådstarter ikke presiserer, så følte jeg et visst behov for å gjøre det. Har selv ødelagt ei jerngryte med bruk av zalo, og det unner jeg ikke andre å gjøre. Hvilket de ville ha gjort om de brukte denne metoden på sin stekepanne av jern. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 20. november 2011 Del Skrevet 20. november 2011 I mitt hode er stekepanne=jernpanne. Så når trådstarter ikke presiserer, så følte jeg et visst behov for å gjøre det. Har selv ødelagt ei jerngryte med bruk av zalo, og det unner jeg ikke andre å gjøre. Hvilket de ville ha gjort om de brukte denne metoden på sin stekepanne av jern. Skjønner ikke hvorfor folk bruker jernpanne.... Bare dritt syns jeg. Alt svir seg. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259974 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dorthe Skrevet 20. november 2011 Del Skrevet 20. november 2011 Skjønner ikke hvorfor folk bruker jernpanne.... Bare dritt syns jeg. Alt svir seg. Jeg har den gamle jernpanna etter mora mi og ingenting svir seg i den. Den er nok nærmere 65 år gammel. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372479-rengj%C3%B8r-stekepannen-for-fett-den-beste-m%C3%A5ten/#findComment-3259982 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.