Gå til innhold

Hva skal du spise på julaftenen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det bruker vi det også til :-)

og noe som er knallgodt om vi har rester av julematen

er å servere pinnekjøtt og stæsjet til raspeballer mmmmm :)

Det kan jeg tenke meg :o)

Skrevet

Hjortestek med mye deilig tilbehør og riskrem til dessert. :o)

Gjest Shilapila
Skrevet

Jeg skal spise pinnekjøtt med kålrabistappe, andebryst med rødkål og seafood salat med appelsinsaus.

Gjest ekte julaften
Skrevet

Kalkun regner jeg med. Har sluttet med rødt kjøtt for lengst.

5-åringen hjemme vil helst ha pizza julaften, men der satte jeg foten ned gitt, he he. :-)

Gjest Hulderen
Skrevet

Ja, det er den "harde" tørkamøren man skjærer i tynne skiver og har på brødskiva, husker ikke helt hvilket merke som smaker best,

men den smaker veldig godt når man damper den. Den mykner litt opp da, og blir litt mer rødlig inni... litt kraftig smak, men fortreffelig :-) Er mest en gammel familietradisjon dette da. Er ikke så mye jeg orker da, men en liten snabb er godt :)

Jeg har det bare i sammen med pinnekjøttet, kan godt dampe en stund så det blir mørt og godt.

Takk, det skal jeg prøve neste gang vi har pinnekjøtt.

Gjest Hulderen
Skrevet

Jeg skal spise pinnekjøtt med kålrabistappe, andebryst med rødkål og seafood salat med appelsinsaus.

Spiser du andebryst og pinnekjøtt sammen? Jeg klarer ikke å se for meg de to smakene sammen, selv om de er gode hver for seg. Eller skal du ha gjester som ikke liker pinnekjøtt og som derfor får andebryst i stedet?

Gjest Shira :o)
Skrevet

I år skal jeg ha biff. De andre skal ha pinnekjøtt, noe jeg vanligvis spiser, men i år tåler jeg det så dårlig, så for å ikke ødelegge dagene etterpå, så lager jeg meg en god biff med godt stæsj til. :o)

Skrevet

Fåreribbe, hjorteribbe, julepølse, poteter, kålrotstappe, sjy og grov sennep :)

Skrevet

Enten pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør eller Chicharon (Andes style) med tradisjonelt tilbehør ;) Får la barna avgjøre, men begge deler serveres garantert i løpet av julen :)

Skrevet

Lutefisk med godt tilbehør :-) Risengrynsgrøt tidligere på dagen.

Gjest Shilapila
Skrevet

Spiser du andebryst og pinnekjøtt sammen? Jeg klarer ikke å se for meg de to smakene sammen, selv om de er gode hver for seg. Eller skal du ha gjester som ikke liker pinnekjøtt og som derfor får andebryst i stedet?

Nei jeg skal ikke spise dem sammen.

Skrevet

Fåreribbe, hjorteribbe, julepølse, poteter, kålrotstappe, sjy og grov sennep :)

Hjorteribbe høres spennende ut! Får man kjøpt kjøtt i en landsens kolonial av type Meny og Spar, eller må man i en slakterforretning evt kjenne en jeger?

Skrevet

Det går i ribbe, kalkun og sossisser her. Jeg er ikke så glad i fet mat, og skulle ønske at vi fulgte den sørlandske tradisjonen med torsk :)

Skrevet

Hjorteribbe høres spennende ut! Får man kjøpt kjøtt i en landsens kolonial av type Meny og Spar, eller må man i en slakterforretning evt kjenne en jeger?

Jeg vet faktisk ikke om det er å få kjøpt.... faren min har jaktlisens, så vi får det via foreldrene mine.. Ringe en slakter og sjekke?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...