candyqueen_83 Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Det bruker vi det også til :-) og noe som er knallgodt om vi har rester av julematen er å servere pinnekjøtt og stæsjet til raspeballer mmmmm Det kan jeg tenke meg ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Hjortestek med mye deilig tilbehør og riskrem til dessert. ) 0 Siter
morsan Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Ribbe m/stæsj og riskrem med mandel 0 Siter
Gjest Shilapila Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Jeg skal spise pinnekjøtt med kålrabistappe, andebryst med rødkål og seafood salat med appelsinsaus. 0 Siter
Gjest ekte julaften Skrevet 25. november 2011 Skrevet 25. november 2011 Kalkun regner jeg med. Har sluttet med rødt kjøtt for lengst. 5-åringen hjemme vil helst ha pizza julaften, men der satte jeg foten ned gitt, he he. :-) 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 Ja, det er den "harde" tørkamøren man skjærer i tynne skiver og har på brødskiva, husker ikke helt hvilket merke som smaker best, men den smaker veldig godt når man damper den. Den mykner litt opp da, og blir litt mer rødlig inni... litt kraftig smak, men fortreffelig :-) Er mest en gammel familietradisjon dette da. Er ikke så mye jeg orker da, men en liten snabb er godt Jeg har det bare i sammen med pinnekjøttet, kan godt dampe en stund så det blir mørt og godt. Takk, det skal jeg prøve neste gang vi har pinnekjøtt. 0 Siter
Gjest Hulderen Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 Jeg skal spise pinnekjøtt med kålrabistappe, andebryst med rødkål og seafood salat med appelsinsaus. Spiser du andebryst og pinnekjøtt sammen? Jeg klarer ikke å se for meg de to smakene sammen, selv om de er gode hver for seg. Eller skal du ha gjester som ikke liker pinnekjøtt og som derfor får andebryst i stedet? 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 I år skal jeg ha biff. De andre skal ha pinnekjøtt, noe jeg vanligvis spiser, men i år tåler jeg det så dårlig, så for å ikke ødelegge dagene etterpå, så lager jeg meg en god biff med godt stæsj til. ) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 Fåreribbe, hjorteribbe, julepølse, poteter, kålrotstappe, sjy og grov sennep 0 Siter
Tunta Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 Enten pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør eller Chicharon (Andes style) med tradisjonelt tilbehør Får la barna avgjøre, men begge deler serveres garantert i løpet av julen 0 Siter
Gjest Lunaa Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 Lutefisk med godt tilbehør :-) Risengrynsgrøt tidligere på dagen. 0 Siter
Gjest Shilapila Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 Spiser du andebryst og pinnekjøtt sammen? Jeg klarer ikke å se for meg de to smakene sammen, selv om de er gode hver for seg. Eller skal du ha gjester som ikke liker pinnekjøtt og som derfor får andebryst i stedet? Nei jeg skal ikke spise dem sammen. 0 Siter
Tunta Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 Fåreribbe, hjorteribbe, julepølse, poteter, kålrotstappe, sjy og grov sennep Hjorteribbe høres spennende ut! Får man kjøpt kjøtt i en landsens kolonial av type Meny og Spar, eller må man i en slakterforretning evt kjenne en jeger? 0 Siter
Spenol(1) Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 Det går i ribbe, kalkun og sossisser her. Jeg er ikke så glad i fet mat, og skulle ønske at vi fulgte den sørlandske tradisjonen med torsk 0 Siter
Gjest togli Skrevet 26. november 2011 Skrevet 26. november 2011 Hjorteribbe høres spennende ut! Får man kjøpt kjøtt i en landsens kolonial av type Meny og Spar, eller må man i en slakterforretning evt kjenne en jeger? Jeg vet faktisk ikke om det er å få kjøpt.... faren min har jaktlisens, så vi får det via foreldrene mine.. Ringe en slakter og sjekke? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.