Gjest jul snart Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 Det må jeg lære meg nå før jul. 0 Siter
meg__123! Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 Tynn og familie? Er det ribbe du snakker om? 0 Siter
Gjest SMIRnøff Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 Tynn og familie? Er det ribbe du snakker om? Haha, tok ikke den jeg. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 Haha, tok ikke den jeg. Ikke jeg heller ;-) 0 Siter
brilleslangen Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 jeg forsto heller ikke at det var ribbe du mente på før meg__123 skrev det... et raskt søk på google gir følgende svar: http://onlinemagasinet.no/livsstil/slik_far_du_en_perfekt_juleribbe (les i faktaboksen til høyre) 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 29. november 2011 Skrevet 29. november 2011 Les og lær: http://www.ultra.no/Slaktern/Artikler-slaktern/Tynnribbe-midtribbe-eller-familieribbe/ Her i huset bruker vi tynnribbe fordi vi er svæært glad i svor Da kan vi heller forsyne oss med to stykker med mindre kjøtt framfor ett stykke med mye kjøtt ;-) 0 Siter
Gjest Melis36 Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 Familie ribben har en slga kotelettkam på seg og sikkert mere fett? aner ikke hehe... 0 Siter
Gjest SMIRnøff Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 Familie ribben har en slga kotelettkam på seg og sikkert mere fett? aner ikke hehe... Mindre fett, ergo mer tørr. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 Familie ribben har en slga kotelettkam på seg og sikkert mere fett? aner ikke hehe... Leste i går at det var tynnribben som bestod av mest fett. 0 Siter
Gjest SMIRnøff Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 Leste i går at det var tynnribben som bestod av mest fett. SLAFS 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 SLAFS Jeg liker tynnribben best, med masse sprø svor på 0 Siter
Gjest SMIRnøff Skrevet 30. november 2011 Skrevet 30. november 2011 Jeg liker tynnribben best, med masse sprø svor på Svoren kan du gi til bikkja, men det siver ned i kjøttet når man steker det vettu, så det blir mest med tynnribbe =) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.