Gjest smørhjelpen Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Hva er greia med denne smørmangelen? Bruker dere meierismør til baking alltid? Jeg bruker margarin til alt jeg baker jeg... er det ikke like bra eller? For margarin er det ikke manko på?? 0 Siter
Lillemus Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Margarin er noe dritt. Har du sett på innholdslista? Smør består av melk og er tilsatt a- og d-vitaminer. Margarin er noe helt annet som er farget og smakssatt for å ligne på smør. 0 Siter
frosken Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Margarin er noe dritt. Har du sett på innholdslista? Smør består av melk og er tilsatt a- og d-vitaminer. Margarin er noe helt annet som er farget og smakssatt for å ligne på smør. Det hjelper ikke så mye å fremheve smørets fortreffelighet når det overhodet ikke finnes smør i butikkene. Jeg sjekket tre butikker i dag, helt tomt for smør alle steder. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Smør smaker mye bedre enn margarin, og er et mye renere produkt. Men jeg har fortsatt meierismør i kjøleskapet, så det sier vel noe om at det ikke bakes så mye her, 0 Siter
frosken Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker det som foreslås i oppskriften. Pleier å bake en bestemt type kake hvert år og gi bort i gaver . Vet ikke hva jeg skal gjøre nå når det ikke er mulig å få tak i smør. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Det hjelper ikke så mye å fremheve smørets fortreffelighet når det overhodet ikke finnes smør i butikkene. Jeg sjekket tre butikker i dag, helt tomt for smør alle steder. Nå kommer det belgisk smør - jihaaa! 0 Siter
Gjest melange er da ok det Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker også margarin til alt jeg baker. Og skjønner ikke hva som er galt med det heller. Ser Lillemus svarer deg under, men skjønner ikke problemet. Var inne på margarin.no og leste også.. 0 Siter
cathlin Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Nå kommer det belgisk smør - jihaaa! Dere får lage deres eget smør. Det er jo ikke så vanskelig. 0 Siter
Gjest GA Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker melange til baking og er fornøyd med det. 0 Siter
adhemar Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Margarin er noe dritt. Har du sett på innholdslista? Smør består av melk og er tilsatt a- og d-vitaminer. Margarin er noe helt annet som er farget og smakssatt for å ligne på smør. Oprinnelig innhold på margarin var bl annet oppkutta ku-jur 0 Siter
frosken Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Nå kommer det belgisk smør - jihaaa! ''Nå kommer det belgisk smør - jihaaa!'' Vet du når det kommer til å være i butikkene? Krydderkaken min skal helst ligge noen uker for å modnes før julaften... 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Dere får lage deres eget smør. Det er jo ikke så vanskelig. "Dere"? Her brukes minimalt med smør, egentlig bare til søndagsfrokost og en og annen biffsteking, så har fremdeles smør i kjøleskapet. Men står det først smør i en oppskrift bør en bruke akkurat dét. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 ''Nå kommer det belgisk smør - jihaaa!'' Vet du når det kommer til å være i butikkene? Krydderkaken min skal helst ligge noen uker for å modnes før julaften... Hehe, aner ikke, men informasjonen finnes sikkert på nett :-). 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 ''Nå kommer det belgisk smør - jihaaa!'' Vet du når det kommer til å være i butikkene? Krydderkaken min skal helst ligge noen uker for å modnes før julaften... Oppskrift? ) 0 Siter
cathlin Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 "Dere"? Her brukes minimalt med smør, egentlig bare til søndagsfrokost og en og annen biffsteking, så har fremdeles smør i kjøleskapet. Men står det først smør i en oppskrift bør en bruke akkurat dét. Dere i tråden som var interessert i smør. 0 Siter
adhemar Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker også margarin til alt jeg baker. Og skjønner ikke hva som er galt med det heller. Ser Lillemus svarer deg under, men skjønner ikke problemet. Var inne på margarin.no og leste også.. Jeg siterer Arne brimi: "hvis du er i feks Frankrike og begynner å spørre hva type smør de bruker i matlaging, avslører du deg som amatør. Det er bare en type smør" 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Dere i tråden som var interessert i smør. Haha, er ikke særlig interssert i smør, men det hender jeg er interssert i enhver ting som p.t. diskuteres på dol :-). 0 Siter
....AV Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Det går fint å bake med margarin også :-) Smør smaker bedre, men det er ingen krise om du baker med margarin. Jeg kommer til å bake julekakene med margarin uten å blunke nå når det er smørmangel (kanskje uansett...) 0 Siter
frosken Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Oppskrift? ) Den er hemmelig;-) Har lovet å ikke viderebringe den; den er visstnok en familieoppskrift hos hun jeg fikk den av. Den skal ligge minst tre uker før den spises og i tillegg er den holdbar minst en måned til. Den inneholder _mye_ smør... 0 Siter
cathlin Skrevet 1. desember 2011 Skrevet 1. desember 2011 Haha, er ikke særlig interssert i smør, men det hender jeg er interssert i enhver ting som p.t. diskuteres på dol :-). Er ikke så interessert i smør jeg heller:-) Poenget var bare at hvis det er krise, er det ikke så alt for vanskelig å lage sitt eget smør. Har forresten ikke merket noe til at det ikke fins smør, og har faktisk en pakke usaltet smør i kjøleskapet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.