Gå til innhold

Margarin / meierismør


Anbefalte innlegg

Gjest smørhjelpen
Skrevet

Hva er greia med denne smørmangelen?

Bruker dere meierismør til baking alltid?

Jeg bruker margarin til alt jeg baker jeg... er det ikke like bra eller?

For margarin er det ikke manko på??

  • Svar 59
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • morsan

    6

  • frosken

    5

  • ....AV

    4

  • Helmi

    4

Mest aktive i denne tråden

Skrevet

Margarin er noe dritt. Har du sett på innholdslista? Smør består av melk og er tilsatt a- og d-vitaminer. Margarin er noe helt annet som er farget og smakssatt for å ligne på smør.

Skrevet

Margarin er noe dritt. Har du sett på innholdslista? Smør består av melk og er tilsatt a- og d-vitaminer. Margarin er noe helt annet som er farget og smakssatt for å ligne på smør.

Det hjelper ikke så mye å fremheve smørets fortreffelighet når det overhodet ikke finnes smør i butikkene. Jeg sjekket tre butikker i dag, helt tomt for smør alle steder.

Gjest Elextra
Skrevet

Smør smaker mye bedre enn margarin, og er et mye renere produkt.

Men jeg har fortsatt meierismør i kjøleskapet, så det sier vel noe om at det ikke bakes så mye her,

Skrevet

Jeg bruker det som foreslås i oppskriften. Pleier å bake en bestemt type kake hvert år og gi bort i gaver . Vet ikke hva jeg skal gjøre nå når det ikke er mulig å få tak i smør.

Gjest Elextra
Skrevet

Det hjelper ikke så mye å fremheve smørets fortreffelighet når det overhodet ikke finnes smør i butikkene. Jeg sjekket tre butikker i dag, helt tomt for smør alle steder.

Nå kommer det belgisk smør - jihaaa!

Gjest melange er da ok det
Skrevet

Jeg bruker også margarin til alt jeg baker. Og skjønner ikke hva som er galt med det heller. Ser Lillemus svarer deg under, men skjønner ikke problemet. Var inne på margarin.no og leste også..

Skrevet

Nå kommer det belgisk smør - jihaaa!

Dere får lage deres eget smør. Det er jo ikke så vanskelig.

Skrevet

Margarin er noe dritt. Har du sett på innholdslista? Smør består av melk og er tilsatt a- og d-vitaminer. Margarin er noe helt annet som er farget og smakssatt for å ligne på smør.

Oprinnelig innhold på margarin var bl annet oppkutta ku-jur

Skrevet

Nå kommer det belgisk smør - jihaaa!

''Nå kommer det belgisk smør - jihaaa!''

Vet du når det kommer til å være i butikkene? Krydderkaken min skal helst ligge noen uker for å modnes før julaften...

Gjest Elextra
Skrevet

Dere får lage deres eget smør. Det er jo ikke så vanskelig.

"Dere"?

Her brukes minimalt med smør, egentlig bare til søndagsfrokost og en og annen biffsteking, så har fremdeles smør i kjøleskapet.

Men står det først smør i en oppskrift bør en bruke akkurat dét.

Gjest Elextra
Skrevet

''Nå kommer det belgisk smør - jihaaa!''

Vet du når det kommer til å være i butikkene? Krydderkaken min skal helst ligge noen uker for å modnes før julaften...

Hehe, aner ikke, men informasjonen finnes sikkert på nett :-).

candyqueen_83
Skrevet

''Nå kommer det belgisk smør - jihaaa!''

Vet du når det kommer til å være i butikkene? Krydderkaken min skal helst ligge noen uker for å modnes før julaften...

Oppskrift? :o)

Skrevet

"Dere"?

Her brukes minimalt med smør, egentlig bare til søndagsfrokost og en og annen biffsteking, så har fremdeles smør i kjøleskapet.

Men står det først smør i en oppskrift bør en bruke akkurat dét.

Dere i tråden som var interessert i smør.

Skrevet

Jeg bruker også margarin til alt jeg baker. Og skjønner ikke hva som er galt med det heller. Ser Lillemus svarer deg under, men skjønner ikke problemet. Var inne på margarin.no og leste også..

Jeg siterer Arne brimi:

"hvis du er i feks Frankrike og begynner å spørre hva type smør de bruker i matlaging, avslører du deg som amatør. Det er bare en type smør"

Gjest Elextra
Skrevet

Dere i tråden som var interessert i smør.

Haha, er ikke særlig interssert i smør, men det hender jeg er interssert i enhver ting som p.t. diskuteres på dol :-).

Skrevet

Det går fint å bake med margarin også :-)

Smør smaker bedre, men det er ingen krise om du baker med margarin. Jeg kommer til å bake julekakene med margarin uten å blunke nå når det er smørmangel (kanskje uansett...)

Skrevet

Oppskrift? :o)

Den er hemmelig;-) Har lovet å ikke viderebringe den; den er visstnok en familieoppskrift hos hun jeg fikk den av. Den skal ligge minst tre uker før den spises og i tillegg er den holdbar minst en måned til. Den inneholder _mye_ smør...

Skrevet

Haha, er ikke særlig interssert i smør, men det hender jeg er interssert i enhver ting som p.t. diskuteres på dol :-).

Er ikke så interessert i smør jeg heller:-)

Poenget var bare at hvis det er krise, er det ikke så alt for vanskelig å lage sitt eget smør.

Har forresten ikke merket noe til at det ikke fins smør, og har faktisk en pakke usaltet smør i kjøleskapet.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...