....AV Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Margarin er noe dritt. Har du sett på innholdslista? Smør består av melk og er tilsatt a- og d-vitaminer. Margarin er noe helt annet som er farget og smakssatt for å ligne på smør. Noe dritt er vel å ta litt hardt i. Her er f.eks. en innholdsliste: Solsikkeolje (28%), rapsolje (28%), vegetabilsk fett, vann, skummet melk, salt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, soyalecitin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (melkesyre), vitamin: A og D, fargestoff (betakaroten), aroma. Synes ikke det er såå avskrekkende. Jeg spiser lite smør/margarin og om jeg må bruke margarin i julekakene, går vel hverken verden eller familiens helse under av den grunn ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265032 Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker det som foreslås i oppskriften. Pleier å bake en bestemt type kake hvert år og gi bort i gaver . Vet ikke hva jeg skal gjøre nå når det ikke er mulig å få tak i smør. Som cathlin sier, lag ditt eget smør. Eller bruk margarin. Tviler på at det er katastrofalt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265035 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Axcia Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Nå kommer det belgisk smør - jihaaa! Blæh. Gi meg heller belgisk sjokolade! ;-D 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265040 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg har knapt hatt margarin i huset mitt... Her brukes alltid smør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265046 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Den er hemmelig;-) Har lovet å ikke viderebringe den; den er visstnok en familieoppskrift hos hun jeg fikk den av. Den skal ligge minst tre uker før den spises og i tillegg er den holdbar minst en måned til. Den inneholder _mye_ smør... OK ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265047 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helmi Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Bruker kun Melange 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265049 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helmi Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Margarin er noe dritt. Har du sett på innholdslista? Smør består av melk og er tilsatt a- og d-vitaminer. Margarin er noe helt annet som er farget og smakssatt for å ligne på smør. ? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265050 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker alltid margarin til baking, og av og til til steking. Bruker Bremykt eller meierismør på skiva, og på grøt, og på lefser. I butikken vår hadde de faktisk fått inn Bremykt i dag, etter flere uker uten. Så jeg kjøpte to pakker :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265051 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helmi Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker det som foreslås i oppskriften. Pleier å bake en bestemt type kake hvert år og gi bort i gaver . Vet ikke hva jeg skal gjøre nå når det ikke er mulig å få tak i smør. Melange? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265053 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frosken Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Melange? Tror du smaken blir like god med melange? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265054 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest luftslott Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker det som foreslås i oppskriften. Pleier å bake en bestemt type kake hvert år og gi bort i gaver . Vet ikke hva jeg skal gjøre nå når det ikke er mulig å få tak i smør. dra på smørjakt i Sverige? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265056 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg skjønner ikke krisemaksimeringen ved dette - bakegærne kjerringer om er livredd for å måtte bruke margaring i de sju slaga? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265059 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg bruker det som foreslås i oppskriften. Pleier å bake en bestemt type kake hvert år og gi bort i gaver . Vet ikke hva jeg skal gjøre nå når det ikke er mulig å få tak i smør. Det er _kjempelett_ å lage eget smør! Trenger ikke være Hellstrøm eller gammeldags bakstekone for å klare det. Men du må ha kremfløte, selvsagt! Hell oppi bolle (tilsett gjerne salt) og visp med mixmaster, først til kremkonsistens, og så videre til det klumper seg. Avslutt eventuelt med å røre/gni med slikkepott, og hell av kjernemelken. Voila!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265061 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest smørrrr Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Noe dritt er vel å ta litt hardt i. Her er f.eks. en innholdsliste: Solsikkeolje (28%), rapsolje (28%), vegetabilsk fett, vann, skummet melk, salt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, soyalecitin), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (melkesyre), vitamin: A og D, fargestoff (betakaroten), aroma. Synes ikke det er såå avskrekkende. Jeg spiser lite smør/margarin og om jeg må bruke margarin i julekakene, går vel hverken verden eller familiens helse under av den grunn ;-) "vegetabilsk fett" det er jo det som faktisk er farlig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265066 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Det er _kjempelett_ å lage eget smør! Trenger ikke være Hellstrøm eller gammeldags bakstekone for å klare det. Men du må ha kremfløte, selvsagt! Hell oppi bolle (tilsett gjerne salt) og visp med mixmaster, først til kremkonsistens, og så videre til det klumper seg. Avslutt eventuelt med å røre/gni med slikkepott, og hell av kjernemelken. Voila!! På barneskolen (1-3 klasse) husker jeg vi ristet kremfløte til smør ) Hadde det i et tett glass og lot det gå på rundgang i hele klassen ettersom det tar litt tid ;O) Så smurte vi det på flatbrød. Nam! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265068 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 På barneskolen (1-3 klasse) husker jeg vi ristet kremfløte til smør ) Hadde det i et tett glass og lot det gå på rundgang i hele klassen ettersom det tar litt tid ;O) Så smurte vi det på flatbrød. Nam! I speider'n gjorde vi følgende: Hadde fløte oppi et syltetøyglass, satte oppi en pinne vi laget med et kryss nederst, tredde på lokket - som på forhpnd hadde fått hull i seg. Så stampet vi pinnen opp og ned til vi hadde smør. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265070 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest smørrrr Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Jeg skjønner ikke krisemaksimeringen ved dette - bakegærne kjerringer om er livredd for å måtte bruke margaring i de sju slaga? Det er vel litt med at man ikke ønsker å spise for mye/noe transfett. en kombi av lavkarbo-norge + noen som bare har våknet og skjønt hva planteolje og vegetabilsk fett kan gjøre + julebakst, bad timing. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265071 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Det er vel litt med at man ikke ønsker å spise for mye/noe transfett. en kombi av lavkarbo-norge + noen som bare har våknet og skjønt hva planteolje og vegetabilsk fett kan gjøre + julebakst, bad timing. - og Tines feilslåtte planlegging. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265075 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest smørrrr Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 - og Tines feilslåtte planlegging. Absolutt!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265076 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 2. desember 2011 Del Skrevet 2. desember 2011 Tror du smaken blir like god med melange? ''Tror du smaken blir like god med melange?'' Helt sikkert ikke. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/372990-margarin-meierism%C3%B8r/page/2/#findComment-3265098 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.