mariaflyfly Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Jeg bruker aldri margarin, kun meierismør til matlaging, pga smaken. Bruker ingen av delene på brødskiva. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 ''Tror du smaken blir like god med melange?'' Helt sikkert ikke. Nattugle du og? ;-) Jeg har pakket inn pakker til adventskalenderen, Tok 1.-4 i går, har tatt 5.-16 i dag + 24. Utsetter resten til inntil videre.... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Nattugle du og? ;-) Jeg har pakket inn pakker til adventskalenderen, Tok 1.-4 i går, har tatt 5.-16 i dag + 24. Utsetter resten til inntil videre.... Jeg sovna visst på sofaen i 21-tida og våkna nå. Venter i grunnen på at hjemmeeksamen skal publiseres på fronter i morra tidlig... 0 Siter
Mrs D Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Jeg skjønner ikke krisemaksimeringen ved dette - bakegærne kjerringer om er livredd for å måtte bruke margaring i de sju slaga? Er mange julekaker som smaker utrolig mye bedre når de lages med meierismør. Pepperkaker f.eks bli helt annerledes, både i sprøhet og smak. 0 Siter
Helmi Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Tror du smaken blir like god med melange? Smør har sikkert sin egen aroma. Men jeg har spist 'margarin-bakst' gjennom hele livet, og har aldri tenkt over at det skulle smake noe spesielt av Melange. 0 Siter
....AV Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Det er vel litt med at man ikke ønsker å spise for mye/noe transfett. en kombi av lavkarbo-norge + noen som bare har våknet og skjønt hva planteolje og vegetabilsk fett kan gjøre + julebakst, bad timing. Det er ikke transfett i norsk margarin. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Smør har sikkert sin egen aroma. Men jeg har spist 'margarin-bakst' gjennom hele livet, og har aldri tenkt over at det skulle smake noe spesielt av Melange. ''Smør har sikkert sin egen aroma. Men jeg har spist 'margarin-bakst' gjennom hele livet, og har aldri tenkt over at det skulle smake noe spesielt av Melange. '' Samme her. 0 Siter
Gjest margarin Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Det går fint å bake med margarin også :-) Smør smaker bedre, men det er ingen krise om du baker med margarin. Jeg kommer til å bake julekakene med margarin uten å blunke nå når det er smørmangel (kanskje uansett...) Ikke nødvendigvis, brukte det i krumkaker, smakte ikke godt, altfor mye smørsmak. Foretrekker margarin 0 Siter
Gjest smørrrr Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Det er ikke transfett i norsk margarin. Er klar over det, men det finnes i planteoljer og det finnes igjen i margarin. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Ikke nødvendigvis, brukte det i krumkaker, smakte ikke godt, altfor mye smørsmak. Foretrekker margarin Enig i at noen kaker bør bakes med margarin fremfor smør. F.eks. i finere sjokoladkaker (Sacher etc.) passer ikke den salte smørsmaken (en kan antakelig bruke usaltet smør). Men krumkaker får gjerne smake smør . 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Jeg skjønner ikke krisemaksimeringen ved dette - bakegærne kjerringer om er livredd for å måtte bruke margaring i de sju slaga? ''Jeg skjønner ikke krisemaksimeringen ved dette - bakegærne kjerringer om er livredd for å måtte bruke margaring i de sju slaga?'' Hehe, sånn tenker jeg og. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 - og Tines feilslåtte planlegging. Og politikernes feilslåtte landbrukspolitikk... 0 Siter
Gjest raps i olje og margarin Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Jeg bruker bare margarin eller planteolje, jeg. Først og fremst bruker jeg Soft margarin, den blå pakken, som er laget av rapsolje. 0 Siter
Gjest melange er da ok det Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Jeg siterer Arne brimi: "hvis du er i feks Frankrike og begynner å spørre hva type smør de bruker i matlaging, avslører du deg som amatør. Det er bare en type smør" Selvfølgelig er jeg amatør, og det gjelder vel de fleste. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Jeg skjønner ikke krisemaksimeringen ved dette - bakegærne kjerringer om er livredd for å måtte bruke margaring i de sju slaga? Samme her, er fullstendig uberørt av dette. Er nok lavkarbogjengen som lider mest vil jeg tro, så nå har de seg selv å takke ;-) 0 Siter
Gjest wowh Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 De som mangler smør kan jo bare kjøpe det her :-). http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=31976774 0 Siter
morsan Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Samme her, er fullstendig uberørt av dette. Er nok lavkarbogjengen som lider mest vil jeg tro, så nå har de seg selv å takke ;-) Nei, jeg tror det er bakefolka som lider mest. og som skylder på lavkarbo. Man har visst siden i sommer at det ville bli for lite, hlrte jeg på radioen, så det er dårlig planlegging av Tine. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 2. desember 2011 Skrevet 2. desember 2011 Nei, jeg tror det er bakefolka som lider mest. og som skylder på lavkarbo. Man har visst siden i sommer at det ville bli for lite, hlrte jeg på radioen, så det er dårlig planlegging av Tine. Mulig det, vet egentlig for lite om det til å vite hva som har skjedd. Registrerer bare at vi har forbrukt 1000 tonn mer smør i år vs tidligere år og at det knyttes til lavkarbo og lavere fettinnhold i årets melk. Vet ikke helt hva Tine kunne gjort, men tenker vel at myndighetene kunne økt kvotene slik at bønder ikke heller ut brukbar melk i en slik situasjon 0 Siter
morsan Skrevet 3. desember 2011 Skrevet 3. desember 2011 Mulig det, vet egentlig for lite om det til å vite hva som har skjedd. Registrerer bare at vi har forbrukt 1000 tonn mer smør i år vs tidligere år og at det knyttes til lavkarbo og lavere fettinnhold i årets melk. Vet ikke helt hva Tine kunne gjort, men tenker vel at myndighetene kunne økt kvotene slik at bønder ikke heller ut brukbar melk i en slik situasjon Økt forbruk har nok noe m lavkarbo å gjøre. Det er ikke mange år siden vi leste i avisene om smørberg man ikke ble kvitt fordi alle skulle ha lettprodukter. Nå etr det plantefett som er synderen... Men lavkarbo kan ikke skyldes for at hyllene i butikkene ikke fylles opp. Og jeg vtiler på at lavkarbofolka fortviler mest - verre med de bakegale. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 3. desember 2011 Skrevet 3. desember 2011 Økt forbruk har nok noe m lavkarbo å gjøre. Det er ikke mange år siden vi leste i avisene om smørberg man ikke ble kvitt fordi alle skulle ha lettprodukter. Nå etr det plantefett som er synderen... Men lavkarbo kan ikke skyldes for at hyllene i butikkene ikke fylles opp. Og jeg vtiler på at lavkarbofolka fortviler mest - verre med de bakegale. Kan med andre ord slå fast noe jeg egentlig visste fra før: Jeg er ingen bakekjærring 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.