Gjest prust Skrevet 9. desember 2011 Del Skrevet 9. desember 2011 åh...du kunne ikke være så snill å fortelle din oppskrift! med tilbehør ? takknemlig Joda! Jeg tok hodene opp av frysen da jeg kom hjem fra jobb. Snart skal vi legge dem i bløt. Bytter vann i morgen tidlig. 3 timer før gjestene kommer, legger jeg dem i gryta, med skinnsiden opp. Der skal de putre og kose seg i ca 3 timer. Et par timer før gjestene kommer lager vi kålrabistappe. kutter kålrabi i terninger, og koker dette til det blir mørt (dette tar laaaang tid. Når de er kokt, moser jeg dem, og sper med litt smør, fløte, salt og pepper. mulifg jeg lager meljevning og? Det må jeg sjekke..... tror egentlig ikke det. En time før gjesten kommer, setter vi på potetene. Rødkål kjøper vi bare ferdige pakker - sånne i folie, som bare varmes i mikroen. Ikke vanskelig, men det tar tid, og krever store gryter Av drikke synes vi øl passer best - og de som liker akevitt, synes det passer fint inntil :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373182-spiser-du-griselabber/page/2/#findComment-3268531 Del på andre sider Flere delingsvalg…
siameser Skrevet 9. desember 2011 Del Skrevet 9. desember 2011 Det er jo nesten ikke noe kjøtt på dem...jeg liker knoker bedre 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373182-spiser-du-griselabber/page/2/#findComment-3268571 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest matglede Skrevet 10. desember 2011 Del Skrevet 10. desember 2011 Joda! Jeg tok hodene opp av frysen da jeg kom hjem fra jobb. Snart skal vi legge dem i bløt. Bytter vann i morgen tidlig. 3 timer før gjestene kommer, legger jeg dem i gryta, med skinnsiden opp. Der skal de putre og kose seg i ca 3 timer. Et par timer før gjestene kommer lager vi kålrabistappe. kutter kålrabi i terninger, og koker dette til det blir mørt (dette tar laaaang tid. Når de er kokt, moser jeg dem, og sper med litt smør, fløte, salt og pepper. mulifg jeg lager meljevning og? Det må jeg sjekke..... tror egentlig ikke det. En time før gjesten kommer, setter vi på potetene. Rødkål kjøper vi bare ferdige pakker - sånne i folie, som bare varmes i mikroen. Ikke vanskelig, men det tar tid, og krever store gryter Av drikke synes vi øl passer best - og de som liker akevitt, synes det passer fint inntil :-) tusen takk..har notert det hele.er nesten som å lage pinnekjøtt!Spiser dere øyene også? akkurat det! vet jeg ikke om jeg klarer! du sa: 3 timer? mange hoder ligger i kjelen din? uff nå ble det nesten groteske spørsmål her, men må til! he-he 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373182-spiser-du-griselabber/page/2/#findComment-3268607 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 10. desember 2011 Del Skrevet 10. desember 2011 tusen takk..har notert det hele.er nesten som å lage pinnekjøtt!Spiser dere øyene også? akkurat det! vet jeg ikke om jeg klarer! du sa: 3 timer? mange hoder ligger i kjelen din? uff nå ble det nesten groteske spørsmål her, men må til! he-he Ja, vi spiser øyet og. Deler det i to, og pirker ut det sorte/irisen. Det er kjempegodt :-) Og tunga er godt!! Har ei gryte med 7 halve hoder i og ei med 5 halve hoder i , ei gryte med 6-7 kilo kålrot i, og ei gryte med poteter! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373182-spiser-du-griselabber/page/2/#findComment-3268695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.