Gjest Kakefiasko Skrevet 19. desember 2011 Del Skrevet 19. desember 2011 Dette gjelder småkakene døler. For de som ikke vet hva det er, så er det slike: http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?1263 Dølene på bildet ser ut akkurat slik som jeg husker fra jeg var lita, da mormora mi bakte dem. Hver _eneste_ gang jeg lager disse, flyter de utover. Jeg setter de som kladder med teskje, men i ovnen smelter og flyter de utover og inn i hverandre. Jeg snakker _helt_ flate. Smaken er like god, men de ser jo ikke ut! Jeg vil at de skal se ut som på bildet. Noen erfarne småkakebakere som vet hvorfor jeg ikke får det til? Jeg har prøvd både med smør og med margarin, resultatet blir det samme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373802-tips-fra-flinke-bakere-%C3%B8nskes/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 19. desember 2011 Del Skrevet 19. desember 2011 Har du prøvd med litt mer hvetemel? Eller kanskje litt mer potetmel, det binder vel baksten litt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373802-tips-fra-flinke-bakere-%C3%B8nskes/#findComment-3273655 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kakefiasko Skrevet 19. desember 2011 Del Skrevet 19. desember 2011 Har du prøvd med litt mer hvetemel? Eller kanskje litt mer potetmel, det binder vel baksten litt? Ja, kanskje det kan hjelpe? Takk for tips. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373802-tips-fra-flinke-bakere-%C3%B8nskes/#findComment-3273666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 19. desember 2011 Del Skrevet 19. desember 2011 Du må nok ha tykkere røre/deig. Ha i mere av det tørre eller mindre av det våte. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373802-tips-fra-flinke-bakere-%C3%B8nskes/#findComment-3273843 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest zipper Skrevet 19. desember 2011 Del Skrevet 19. desember 2011 Jeg får ikke åpna oppskrifta, men har erfart at dagens egg ofte er større enn de som skal være i småkakeoppskriftene. Derfor har jeg begynt å vispe egget separat og tilsette til deigen er passe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373802-tips-fra-flinke-bakere-%C3%B8nskes/#findComment-3273854 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Persille1365381127 Skrevet 19. desember 2011 Del Skrevet 19. desember 2011 Som de andre her sier så sklir de ut fordi de er for "våte". Du kan prøve å justere smørmengden ned litt, det er det som smelter og gjør at det sklir utover. Alternativt øke potetmelet, ikke melet - melet setter mer smak, og det blir tørrere (ikke fastere). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/373802-tips-fra-flinke-bakere-%C3%B8nskes/#findComment-3274003 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.