Gå til innhold

Tips fra flinke bakere ønskes!


Anbefalte innlegg

Gjest Kakefiasko

Dette gjelder småkakene døler. For de som ikke vet hva det er, så er det slike: http://detsoteliv.no/searchresults_other1gruppe.php?1263

Dølene på bildet ser ut akkurat slik som jeg husker fra jeg var lita, da mormora mi bakte dem. Hver _eneste_ gang jeg lager disse, flyter de utover. Jeg setter de som kladder med teskje, men i ovnen smelter og flyter de utover og inn i hverandre. Jeg snakker _helt_ flate. Smaken er like god, men de ser jo ikke ut! Jeg vil at de skal se ut som på bildet.

Noen erfarne småkakebakere som vet hvorfor jeg ikke får det til? Jeg har prøvd både med smør og med margarin, resultatet blir det samme.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/373802-tips-fra-flinke-bakere-%C3%B8nskes/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Persille1365381127

Som de andre her sier så sklir de ut fordi de er for "våte". Du kan prøve å justere smørmengden ned litt, det er det som smelter og gjør at det sklir utover.

Alternativt øke potetmelet, ikke melet - melet setter mer smak, og det blir tørrere (ikke fastere).

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...