org Skrevet 31. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 31. januar 2012 Og brokkoli til ) *nikker* Brokkoli, ja, det hadde jeg glemt. Og så sunt det er! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375394-hvilken-mat-er-du-ikke-spesielt-glad-i/page/4/#findComment-3295162 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 Blodmat, innmat, lungemos... heldigvis lett å unngå. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375394-hvilken-mat-er-du-ikke-spesielt-glad-i/page/4/#findComment-3295873 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 "Dårlig" tomatsuppe og -saus, med det mener jeg at det stort sett smaker tomatpuré eller ketchup. All fisk som av en eller annen mystisk grunn har havnet i tomatsaus. Sånn norsk brun saus som alle kafeteriamiddager var dynket i tidligere - smakløs kjøttkakesaus med ekkel konsistens. Er i det hele tatt ikke noe sause- eller dressingmenneske, hvis noen skulle være i tvil etter dette. Alt som begynner på "medister" klarer jeg meg fint uten. Enkelte hat-retter har jeg vært forskånet for å måtte smake på. F.eks. vet jeg ikke hvordan lungemos smaker, men utseendet kan jo skremme noen hver. Jeg kan spise både blodpudding, torskerogn og lever, men det kan jo tilberedes mer eller mindre udelikat. Jeg fjerner sylteagurk, majones, remulade, dressing (spesielt hvis den er rosa) og annet gørr som kan forurense hamburgere og denslags. Ikke normal agurk, paprika og annen pynt altså. Jeg fjerner den "normale" agurken, men kan spise sylteagurk rett fra krukka :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375394-hvilken-mat-er-du-ikke-spesielt-glad-i/page/4/#findComment-3295874 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 Når det gjelder middager kan jeg ikke komme på en eneste rett jeg absolutt ikke liker...tror jeg liker alt jeg har smakt faktisk... Av andre ting jeg absolutt ikke greier, kommer jeg bare på kaviar på tube og rødbeter... Jeg synes Mills kaviar er kjempegodt - spiser det nesten hver dag :-) Rødbeter er også veldig godt på leverpostei eller ved siden av pytt i panne eller biff stroganoff. Og på biff tartar - nam! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375394-hvilken-mat-er-du-ikke-spesielt-glad-i/page/4/#findComment-3295876 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tatjana Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 Blodmat og innmat er ikke akkurat favoritter. Blodmat har jeg ikke fått siden jeg var ti år og skulle spise middag hos bestemor, tror jeg, så det plager meg lite i hverdagen. Av pålegg styrer jeg unna Nugatti. Det er det ekleste og vondeste jeg vet om. Heldigvis er ikke det noe man ofte blir servert heller, som voksen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375394-hvilken-mat-er-du-ikke-spesielt-glad-i/page/4/#findComment-3295901 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 Jeg fjerner den "normale" agurken, men kan spise sylteagurk rett fra krukka :-) Jaså, du? Deg om det :-D 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375394-hvilken-mat-er-du-ikke-spesielt-glad-i/page/4/#findComment-3295929 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 2. februar 2012 Del Skrevet 2. februar 2012 Jeg synes Mills kaviar er kjempegodt - spiser det nesten hver dag :-) Rødbeter er også veldig godt på leverpostei eller ved siden av pytt i panne eller biff stroganoff. Og på biff tartar - nam! Og jeg sier bare *usj* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375394-hvilken-mat-er-du-ikke-spesielt-glad-i/page/4/#findComment-3295990 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.