Bella Dotte Skrevet 1. februar 2012 Del Skrevet 1. februar 2012 Er i mimrehjørnet idag, igjen. Noen som husker iskrem i "gamle dager", i blokk, i papp, som man måtte ta ut og tine i romtemperatur en halvtime før den skulle spises? Ble ikke alt spist opp, og den måtte tilbake i fryseren igjen, var det isnåler i den neste gang. Men det var sånn det skullle være. Ingen som gren på nesa av det. Is var stas uansett. Så kom "mykisen", en gang på tidlig 80-tall? En revolusjon. Nå er all is myk nok til å spises rett fra fryseren, ikke sant? Så lettvint, kan ta alt på sparket. Kanskje ikke det beste for folkehelsa, egentlig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375512-myk-is/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 1. februar 2012 Del Skrevet 1. februar 2012 Hehe, husker disse harde blokkene, ja. Med vanilje, krokan eller i trikolor. Men isen i dag bør jo også helst stå noen minutter på benken, da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375512-myk-is/#findComment-3295568 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 1. februar 2012 Del Skrevet 1. februar 2012 Ja, jeg husker også de blokkene med papp rundt :-) Men jeg synes nå at isen i dag og må stå 10-15 minutter før den er skikkelig god i konsistensen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375512-myk-is/#findComment-3295570 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serenity777 Skrevet 1. februar 2012 Del Skrevet 1. februar 2012 Har nok lite å si for folkehelsa. Det er masse inpumpet luft som gjør den myk. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375512-myk-is/#findComment-3295635 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 1. februar 2012 Del Skrevet 1. februar 2012 ''Noen som husker iskrem i "gamle dager", i blokk, i papp, som man måtte ta ut og tine i romtemperatur en halvtime før den skulle spises?'' Jaaaa... Det fantes i alle fall vanilje, krokanis og en blokk med bare sjokoladeis uten noe fiksfakseri i. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375512-myk-is/#findComment-3295651 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fresja Skrevet 1. februar 2012 Del Skrevet 1. februar 2012 Jeg synes faktisk isen er nesten like hard nå. Men kan jeg ikke vente, lar jeg den gå i microen en stund. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/375512-myk-is/#findComment-3295660 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.