Gå til innhold

Steking av ribbe i mars


Anbefalte innlegg

Gjest winda

Jeg har kommet i den situasjonen at jeg er nødt til å lage en ribbe, selv om jeg vanligvis ikke spiser julemat på denne årstiden.

Den har nå stått i ovnen på 200 grader i 45 minutter med folie over. Noen som husker hvor mange grader og hvor lenge den bør steke? Jeg er ekstremt glemsk og sitter å diskuterer dette med meg selv. Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/376935-steking-av-ribbe-i-mars/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...