Gjest winda Skrevet 8. mars 2012 Del Skrevet 8. mars 2012 Jeg har kommet i den situasjonen at jeg er nødt til å lage en ribbe, selv om jeg vanligvis ikke spiser julemat på denne årstiden. Den har nå stått i ovnen på 200 grader i 45 minutter med folie over. Noen som husker hvor mange grader og hvor lenge den bør steke? Jeg er ekstremt glemsk og sitter å diskuterer dette med meg selv. Noen som kan hjelpe? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/376935-steking-av-ribbe-i-mars/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
double Skrevet 8. mars 2012 Del Skrevet 8. mars 2012 Jeg har fulgt denne de siste gangene, og vært veldig fornøyd.. og fått sprø svor http://www.matprat.no/tradisjon/tradisjonelle-oppskrifter/ribbe/ 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/376935-steking-av-ribbe-i-mars/#findComment-3311928 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest winda Skrevet 8. mars 2012 Del Skrevet 8. mars 2012 Jeg har fulgt denne de siste gangene, og vært veldig fornøyd.. og fått sprø svor http://www.matprat.no/tradisjon/tradisjonelle-oppskrifter/ribbe/ Tusen takk, da føler jeg meg litt tryggere. Får vel feire kvinnedagen med ribbe, hehe. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/376935-steking-av-ribbe-i-mars/#findComment-3311931 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.