Gjest winda Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 Jeg har kommet i den situasjonen at jeg er nødt til å lage en ribbe, selv om jeg vanligvis ikke spiser julemat på denne årstiden. Den har nå stått i ovnen på 200 grader i 45 minutter med folie over. Noen som husker hvor mange grader og hvor lenge den bør steke? Jeg er ekstremt glemsk og sitter å diskuterer dette med meg selv. Noen som kan hjelpe? 0 Siter
double Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 Jeg har fulgt denne de siste gangene, og vært veldig fornøyd.. og fått sprø svor http://www.matprat.no/tradisjon/tradisjonelle-oppskrifter/ribbe/ 0 Siter
Gjest winda Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 Jeg har fulgt denne de siste gangene, og vært veldig fornøyd.. og fått sprø svor http://www.matprat.no/tradisjon/tradisjonelle-oppskrifter/ribbe/ Tusen takk, da føler jeg meg litt tryggere. Får vel feire kvinnedagen med ribbe, hehe. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.