Gjest Elextra Skrevet 12. mars 2012 Del Skrevet 12. mars 2012 ''Lagde saus som fikk koke en god stund'' Et tips er å lage mye saus og fryse i porsjonspakninger. Selv om jeg må innrømme at jeg pleier å kjøpe Peppes' pizzasaus fra kjøledisken selv... ''Et tips er å lage mye saus og fryse i porsjonspakninger. Selv om jeg må innrømme at jeg pleier å kjøpe Peppes' pizzasaus fra kjøledisken selv...'' Jeg har til og med ofte kjøpt ferdig bunn fra kjøledisken, så kan alt om sånt . Men av og til liker jeg å gjøre ting fra bunnen, og nedfrysing passer meg egentlig ikke. Blir nok enten kjøledisk eller fersk :-). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/3/#findComment-3314561 Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 12. mars 2012 Del Skrevet 12. mars 2012 Takk for tips! Brukte flyflys oppskrift, inkl. kjøkkenmaskin, eklsl. lamgtidsheving i kjøleskap. Ble knallgod, men bunnen kunne godt ha vært enda tynnere. Men da trenger jeg en mer fleksibel deig, kanskje langtidsheving hjelper? Og jeg står på mitt om st pizza ikke er superenkelt og raskt. Lagde saus som fikk koke en god stund, og med deig og alt blir det mye tid og mye griseri. Men det hjelper godt ikke å ha hastverk og med et glass vin til kokken :-). ''Ble knallgod, men bunnen kunne godt ha vært enda tynnere. Men da trenger jeg en mer fleksibel deig, kanskje langtidsheving hjelper?'' Ja, langtidsheving hjelper veldig. Vi bruker alltid mariaflyflys oppskrift og kjevler så tynt at du nesten kan se gjennom. Super oppskrift, funker til og med som glutenfri! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/377029-din-beste-pizzadeig/page/3/#findComment-3314563 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.