Gå til innhold

Oppbevare pavlova?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Psyk av alt

Jeg lurer egentlig på om marengs kan fryses med vellykket resultat? Blir det ikke lett mykt og klissete ved tining? Mulig jeg tar feil, altså. Hvis jeg skulle fryst marengs så ville jeg pakket den inn i matpapir. Og sørget for at den var helt avkjølt før jeg fryste den.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/379277-oppbevare-pavlova/#findComment-3337960
Del på andre sider

Gjest aldri laget før

Den kan godt fryses, jeg ville puttet den i en plastpose tror jeg. Pynt den mens den er halvfrossen og det er visstnok lettere å dele den i pene stykker når den er halvfrossen enn når den er helt tint.

*sikle*

Hmm..den skal jo ikke pyntes før rett før servering, ellers blir marengsen myk..

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/379277-oppbevare-pavlova/#findComment-3337976
Del på andre sider

Gjest aldri laget før

Jeg lurer egentlig på om marengs kan fryses med vellykket resultat? Blir det ikke lett mykt og klissete ved tining? Mulig jeg tar feil, altså. Hvis jeg skulle fryst marengs så ville jeg pakket den inn i matpapir. Og sørget for at den var helt avkjølt før jeg fryste den.

Ja, er i tvil jeg også.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/379277-oppbevare-pavlova/#findComment-3337977
Del på andre sider

Annonse

brilleslangen

Jeg har bakt pavlovabunn i rund form og frosset det ned. Lot den ligge i en kaketine i fryseren. Når jeg tok den opp tok jeg av lokket ei lita stund men vet ikke om det er nødendig. så kjørte vi til selskapet med bunnen i lukket kaketine, med pisket krem blandet med vaniljekrem i en beholder og bæra i en beholder og opphakket kivi i en annen. Vel fremme var det bare å smøre utover kremen, og hå på frukt/bær... Og kaka var så perfekt som det gikk å få den. Marengsen var stiv ytterst og litt seig i midten, og kaka smakte alldeles fortreffelig. Akkurat slik pavlova skal. Og når sant skal sies forsvant kaka så fort at det ikke ble nok til alle som ville ha.. så neste gang må jeg lage dobbel posjon og steke den i langpanne...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/379277-oppbevare-pavlova/#findComment-3338316
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...