Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det grove brødet fra Bakers (rød pose), grovt nok til å være sunt?

Grunnen til at jeg spør er: Har fått påvist av fastlegen min at mitt kolestrol er i høyeste laget.

Fortsetter under...

Gjest germinate
Skrevet

Ikke det du spør om, men... et tips: min mor, som er diabetiker, spiser "grovbrød" kjøpt på Rema for 28 (?) kr. De er i svart/hvit/gjennomsiktig pose.

Sunt og godt i følge henne og hjemmesykepleiere.

Gjest Orddeling
Skrevet

Hva er det som skjer mellom de grove brødene fra Bakers? ;)

Skrevet
  Orddeling skrev (På 7.10.2012 den 6.42):

Hva er det som skjer mellom de grove brødene fra Bakers? ;)

''Hva er det som skjer mellom de grove brødene fra Bakers? ;)''

*humrer* Det lurte jeg også på. ;o)

Skrevet

Det letteste er vel å se på "kakestykkemerkene" på brødposene hvor grovt det er. Jeg pleier alltid å kjøpe de groveste.

Skrevet

Prøv å finn et brød du liker som er ekstra grovt 100 % av brødskalaen. Det finnes mange gode brød som er ekstra grove. Jeg har ikke smakt på alle med f.eks. kan være Havrebrød fra Bakers, Byggbrød fra Bakers, Mors grovbrød som kom best ut i test på forbrukertv forleden eller et grovbrød fra Meny (husker ikke helt hva det het, men det var kjempegodt). Det lå i gjennomsiktig pose med skrift på. Ikke så stort.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...