Månemocca Skrevet 6. oktober 2012 Skrevet 6. oktober 2012 Er det grove brødet fra Bakers (rød pose), grovt nok til å være sunt? Grunnen til at jeg spør er: Har fått påvist av fastlegen min at mitt kolestrol er i høyeste laget. 0 Siter
Gjest germinate Skrevet 6. oktober 2012 Skrevet 6. oktober 2012 Ikke det du spør om, men... et tips: min mor, som er diabetiker, spiser "grovbrød" kjøpt på Rema for 28 (?) kr. De er i svart/hvit/gjennomsiktig pose. Sunt og godt i følge henne og hjemmesykepleiere. 0 Siter
Gjest Orddeling Skrevet 7. oktober 2012 Skrevet 7. oktober 2012 Hva er det som skjer mellom de grove brødene fra Bakers? 0 Siter
Lillemus Skrevet 7. oktober 2012 Skrevet 7. oktober 2012 Orddeling skrev (På 7.10.2012 den 6.42): Hva er det som skjer mellom de grove brødene fra Bakers? ''Hva er det som skjer mellom de grove brødene fra Bakers? ;)'' *humrer* Det lurte jeg også på. ;o) 0 Siter
Anki Skrevet 7. oktober 2012 Skrevet 7. oktober 2012 Det letteste er vel å se på "kakestykkemerkene" på brødposene hvor grovt det er. Jeg pleier alltid å kjøpe de groveste. 0 Siter
tjohei Skrevet 13. oktober 2012 Skrevet 13. oktober 2012 Prøv å finn et brød du liker som er ekstra grovt 100 % av brødskalaen. Det finnes mange gode brød som er ekstra grove. Jeg har ikke smakt på alle med f.eks. kan være Havrebrød fra Bakers, Byggbrød fra Bakers, Mors grovbrød som kom best ut i test på forbrukertv forleden eller et grovbrød fra Meny (husker ikke helt hva det het, men det var kjempegodt). Det lå i gjennomsiktig pose med skrift på. Ikke så stort. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.