Lillemus Skrevet 3. desember 2012 Del Skrevet 3. desember 2012 Tenkte jeg skulle bake vørterkake / vørterbrød til jul i år, husker jeg bakte det for mange, mange år siden og det var så godt! ) Men så var det oppskrift da... Tittet på fire-fem oppskrifter på nettet og endte opp med like mange ulike krydderkombinasjoner jo! Hva slags krydder skal det egentlig være i vørterkake? Jeg fant følgende: anis + nellik nellik + pepper nellik + allehånde + pepper anis + koriander + nellik + pepper anis + koriander + nellik + pepper + kardemomme Noen som er erfarne med vørterkakebaking!? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386328-v%C3%B8rterkake-oppskrift/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 3. desember 2012 Del Skrevet 3. desember 2012 Hei! Jeg bruker alle de krydderne unntatt anis og pepper. Du må huske vørterøl :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386328-v%C3%B8rterkake-oppskrift/#findComment-3419149 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 3. desember 2012 Forfatter Del Skrevet 3. desember 2012 Hei! Jeg bruker alle de krydderne unntatt anis og pepper. Du må huske vørterøl :-) Koreander har jeg ikke... Klarer meg kanskje med anis og nellik da. ) Vørterøl må det være! Selv om jeg fant flere oppskrifter uten!!! Da blir det jo ikke ordentlig vørterkake! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386328-v%C3%B8rterkake-oppskrift/#findComment-3419153 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 3. desember 2012 Del Skrevet 3. desember 2012 Koreander har jeg ikke... Klarer meg kanskje med anis og nellik da. ) Vørterøl må det være! Selv om jeg fant flere oppskrifter uten!!! Da blir det jo ikke ordentlig vørterkake! Hei! Koriander kjøper du så. Koriander lukter og smaker så godt, :-) Ja jeg vet om noen som baker vørtebrød uten vørteøl så derfor skrev jeg, husk vørteøl :-) Jeg elsker disse brødene, men med gluten allergi er det mindre smakfult, jeg baker derfor gode brød til familien og mine gene grusomme brød til meg selv. jeg spiser lite brød da, jeg misliker den glutenfrie maten, den smaker jo tørt og papir, men på lørdag skal jeg bake vørtebrød med glutenfritt mel, bare fordi jeg blir så syk av gluten og kasein når jeg bare får så lyst til å smake :-) Jeg spiste kjeks i helgen lagd på fløte og gluten selvsagt, jeg er syk, veldig syk, og sov nesten ikke i natt, men jeg blir bare så lei inni mellom av saleter og fisk, jeg vil også spise sånn vanlig mat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/386328-v%C3%B8rterkake-oppskrift/#findComment-3419347 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.