Gå til innhold

Avocado


Anbefalte innlegg

Mary Poppins
Skrevet

Altså, nå høres jeg sikkert helt rar ut, og jeg vet ikke helt hvorfor men jeg har plutselig fått så dilla på avocado. Har lyst på det heeeele tiden. Spiser det gjerne på ristet brød med salt og pepper..mmm..

Men, bortsett fra å ha avocado i salat, og lage guacamole ut av det, hva annet bruker dere avocado til? Har dere noe spennende retter/oppskrifter med avocado?

togli: mener å huske at jeg har lest at du lager et eller annet ut av avocado som du smører på brødskiven under pålegget, kan det stemme? Hva var det igjen?

En annen ting, når jeg kjøper en avocado så spiser jeg aldri opp en hel en med en gang, men hvordan oppbevarer man resten? Det virker som de blir så fort dårlige..

Pokker at jeg ikke har noe mer avocado i huset nå...

Gjest prust
Skrevet

Jeg synes det er veldig godt å strø litt sukker på, slik at sukkeret smelter, og så spise den med teskje :-) Blir en hel dessert ut av det!

nitty-gritty
Skrevet

Jeg spiser en halv avocado fylt med reker, en dæsj majones og sitronsaft. Nam :)

Putt litt sitronsaft på avocadoen og oppbevar den i kjøleskapet om den er "åpnet". Den er forøvrig ikke dårlig selv om den blir litt misfarget - ser bare ikke like appetittelig ut :)

Gjest togli
Skrevet

Stemmer :)

En avocado og en hel rød chilipepper uten frø... del chilien i små biter og bland sammen med avocadoen og endel pepper.... og gjerne litt olivenolje.. Rågodt alene på knekkebrød, eller sammen med spekeskinke :)

Gjest Elextra
Skrevet

Ingen fancy oppskrift, men min klassiske hjemme-alene-lunsj (sjelden) består av avocado, tomat, ristede pinjekjerner, vårløk og frisk basilikum. God olivenolje, balsamico og kvernet salt og pepper. Nam!

Skrevet

Jeg bare deler den i to og bruker først den delen uten steinen. Delen med stein legger jeg bare i kjøleskapet og der holder den seg da fint minst en uke. Når jeg skal bruke den peller jeg ut steinen, tar av skallet og skjærer så av den misfargede flaten og så er den så god som ny.. :o)

Skrevet

knus hvitløk, bland med dijonsennep og olje til en tykk senneps-saus.

Del avocado i to, ha på sausen.

Fyll godt på med reker.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...