Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest prust

Prusts kosthold er et typisk stabilisere vekt-kosthold, men ikke noe man går inn for dersom man skal ned i vekt.

Og hun har jo ikke aktivitetsnivå som en toppidrettsutøver.

''Og hun har jo ikke aktivitetsnivå som en toppidrettsutøver.

''

Vel - du har vel rett i det, selv om jeg synes jeg er flink :-)

Fortsetter under...

Og da kan man se hvorfor du ikke går ned i vekt. ;)

1) Bytt ut smør + vossafår med Philadelphia light og evt en skinkeskive.

2) Bytt ut melk med vann

3) Dropp vamlunsj, spis knekkebrød eller salat uten dressing

4) Ikke spis vårruller og båtpoteter

5) Boller er ikke slankemat

6) Dropp dressing på salaten.

7) Du kan ikke regne med å gå ned i vekt av å spise loff med smør

Du har sikkert rett, men jeg trodde det var lovlig selv for slankere å drikke ett glass (av normal størrelse) med skummet melk pr. dag?

Så hard du er... :-P

''1) Bytt ut smør + vossafår med Philadelphia light og evt en skinkeskive.''

OK - det klarer jeg.

''2) Bytt ut melk med vann''

Ett glass lettmelk gir jo både proteiner og mineraler og nesten ikke fett? 100 kcal ser jeg når glasset er 2 dl... Men greit nok.

''3) Dropp vamlunsj, spis knekkebrød eller salat uten dressing''

Ja, jeg spiser varmlusnj ca en gang pr uke, men kan jo fint droppe den. Skal bli flinkere til å droppe dressing på salaten.

''4) Ikke spis vårruller og båtpoteter''

Nei, ser at ikke det var så sunt. Men ikke ofte vi har akkurat det da... men snitsler og stekt fisk og karbonader har vi jo en del av, og det er jo stekt.

''5) Boller er ikke slankemat''

Nei, derfor spiste jeg bare én :-P

''6) Dropp dressing på salaten. ''

Oui, madame!

''7) Du kan ikke regne med å gå ned i vekt av å spise loff med smør''

Nei... det er loff i kantina kun på fredagene.... Jeg droppet vafler da, det er også bare på fredager. Men jeg skjønner tegningen....

Merci beaucoup!

Jeg hadde heller byttet ut brødskiva med knekkebrød (ryvita er min favoritt!) enn å kutte ut smøret. :o)

Likeså er ikke varm lunsj så dumt, men det kommer an på hva som er den varme lunsjen da. Snitzler ville jeg ikke spist - det er da bare fett?

Annonse

Gjest prust

Jeg hadde heller byttet ut brødskiva med knekkebrød (ryvita er min favoritt!) enn å kutte ut smøret. :o)

Likeså er ikke varm lunsj så dumt, men det kommer an på hva som er den varme lunsjen da. Snitzler ville jeg ikke spist - det er da bare fett?

Snitzler er kjempegodt, synes jeg... Vi har det kanskje en gang i måneden, eller litt sjeldnere. Poteter eller ris + broccoli til.

Mmmmmm!

Gjest prust

Jeg synes omvendt - det er ikke prektighet, jeg liker best skummet. Men det er uansett ikke avgjørende.

Jeg spiser karbohydrater, så jeg skal ikke mene noe i slike tråder.

Jeg spiser jo også karbohydrater, har ikke noe sans for lavkarbo. Så kom igjen, bare men noe du her!

Jeg hadde heller byttet ut brødskiva med knekkebrød (ryvita er min favoritt!) enn å kutte ut smøret. :o)

Likeså er ikke varm lunsj så dumt, men det kommer an på hva som er den varme lunsjen da. Snitzler ville jeg ikke spist - det er da bare fett?

Snitzel kan være alt fra nydelig, rent kjøtt til mystiske blandingsprodukter. Så det trenger ikke være bare fett.

Det er mulig det er regler for hva som kan merkes som "snitzel" og hva som må hete "panett" el.l., hvis det er lite kjøtt. Men mange kaller jo alt dette for snitzel til daglig uansett.

Snitzel kan være alt fra nydelig, rent kjøtt til mystiske blandingsprodukter. Så det trenger ikke være bare fett.

Det er mulig det er regler for hva som kan merkes som "snitzel" og hva som må hete "panett" el.l., hvis det er lite kjøtt. Men mange kaller jo alt dette for snitzel til daglig uansett.

Hva er det egentlig i den greia som er utenpå snitzelen? Ligner på sånn som er utenpå fiskepinner og kyllingnuggets...

Jeg tror at det er brødrasp. Jeg kaller det for stekt brød.

Ser ut som det er griljermel og egg, men jeg gjetter på at i det man kjøper på butikken (fiskepinner, snitzler osv) så er det noe mer muffens oppi den gugga de vender dem i også, for det ser ikke akkurat sånn ut når man lager det hjemme. Ikke hos meg i alle fall...

Gjest goloppere

Veide meg tidligere i uka og hadde gått ned enda en kilo og veier nå 57.3. Min plan var å se 5-tallet først. Nå håper jeg det stagnerer snart. Har bestillt pizza fra Peppes to dager på rad nå i håp om at det ikke skal rase av enda mer og fordi jeg har vært for lat til å lage middag etter husrengjøring og vårfiks i bakgården :)

Annonse

Går treigt her også, du!

Målet i påsken var å holde vekta. Gikk opp 200 g de to ukene med påskeferie. For så vidt fornøyd med det resultatet.

Problemet er bare at vi er blitt syke og jeg har bare fått treng en gang denne uka, og jeg har spist feil mat. Søtsuget merkes mer nå etter påske, og jeg har ikke kommet inn i rytmen igjen.

MANDAG, det er dagen jeg skal i full sving igjen!

Kom igjen, Prust - ikke mist motet. Jeg har 2 kg til som skal av før jeg ser det flotte tallet 60. Vi klarer dette!

Gjest prust

Går treigt her også, du!

Målet i påsken var å holde vekta. Gikk opp 200 g de to ukene med påskeferie. For så vidt fornøyd med det resultatet.

Problemet er bare at vi er blitt syke og jeg har bare fått treng en gang denne uka, og jeg har spist feil mat. Søtsuget merkes mer nå etter påske, og jeg har ikke kommet inn i rytmen igjen.

MANDAG, det er dagen jeg skal i full sving igjen!

Kom igjen, Prust - ikke mist motet. Jeg har 2 kg til som skal av før jeg ser det flotte tallet 60. Vi klarer dette!

Jepp, vi får heie på hverandre sammen! Var på en treningstur på ski i dag - deilig :-)

Vi har skrittellerkonkurranse på jobben (begynte på tirsdag), og jeg er temmelig enkel sånn, med en gang jeg fikk den på meg, så er det ut på tur de dagene jeg ikke trener på andre måter ;-)

Jepp, vi får heie på hverandre sammen! Var på en treningstur på ski i dag - deilig :-)

Vi har skrittellerkonkurranse på jobben (begynte på tirsdag), og jeg er temmelig enkel sånn, med en gang jeg fikk den på meg, så er det ut på tur de dagene jeg ikke trener på andre måter ;-)

Heldige dere som har snø!

Vi har knapt sett en snøflekk denne vinteren. Men det er nydelig sykkelføre, da! ;-)

Ha en fin uke!

Hva er det egentlig i den greia som er utenpå snitzelen? Ligner på sånn som er utenpå fiskepinner og kyllingnuggets...

Det er vel egentlig brødrasp eller griljermel. Hva som evt. skiller restaurantene fra hamburgerkjedene når det gjelder slikt "stekebelegg", vet jeg ikke.

Gjest prust

Heldige dere som har snø!

Vi har knapt sett en snøflekk denne vinteren. Men det er nydelig sykkelføre, da! ;-)

Ha en fin uke!

I dag skal jeg være publikum på Gutter 14- fotballkamper, men skal prøve å gå meg en tur mellom kampene :-)

Ha en fin søndag og en fin uke du og!

Det er vel egentlig brødrasp eller griljermel. Hva som evt. skiller restaurantene fra hamburgerkjedene når det gjelder slikt "stekebelegg", vet jeg ikke.

Ut fra findus sine sider kan det se ut som stekebelegget er olje og mel, krydder, stivelse og sitronaroma...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...