tjohei1 Skrevet 20. april 2013 Skrevet 20. april 2013 Jeg har tenkt til å bytte ut noen matvarer med sunnere varianter som f.eks. sukker med sukrin, hvetemel med sunnere matvarer. Men skal man bruke lik mengde når man baker? 0 Siter
XbellaX Skrevet 20. april 2013 Skrevet 20. april 2013 (endret) Nei, mengden man bruker er langt mindre når det gjelder sukrin. Jeg mener det står på pakkene. Jeg vil heller anbefale deg Tagatesse til baking og dessert. Sukrin kan gi en kald smak. Stevia i dråper er også flott å bruke til både baking og annet, alt egentlig. Erstatninger for hvetemel og om du skal ha mer eller mindre avhenger av hva du bruker. Endret 20. april 2013 av XbellaX 0 Siter
tjohei1 Skrevet 20. april 2013 Forfatter Skrevet 20. april 2013 Hvordan finner jeg ut hvor mye jeg skal bruke? Står det på pakkene. Hva er tagatesse? 0 Siter
XbellaX Skrevet 20. april 2013 Skrevet 20. april 2013 Hvordan finner jeg ut hvor mye jeg skal bruke? Står det på pakkene. Hva er tagatesse? Skal du bake anbefaler jeg som sagt Tagatesse( strøsukker laget av tagatose), kjøpes på helsekost og fungerer langt bedre til både karamellisering/desserter/baking enn sukrin. Sukrin gir en kald metall smak. Ønsker du likevel å bruke sukrin er målemengden slik: 1 dl sukrin tilsvarer 90 gr sukker. 0 Siter
Madelenemie Skrevet 29. april 2013 Skrevet 29. april 2013 Jeg har tenkt til å bytte ut noen matvarer med sunnere varianter som f.eks. sukker med sukrin, hvetemel med sunnere matvarer. Men skal man bruke lik mengde når man baker? Hei! Hvis du begynner med stevia fins det to ulike typer, den ene er bitter, den andre er helt uten bitterhet. Det lønner seg å bestille fra Sverige, jeg har en god nettside jeg bestilte fra, da den som ikke er bitter. Det skal ekstremt lite til av Stevia, i Japan har de halvert sukkerinnholdet etter at Stevia er blitt så vanlig, bra for folkehelsen. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 30. april 2013 Skrevet 30. april 2013 Jeg har tenkt til å bytte ut noen matvarer med sunnere varianter som f.eks. sukker med sukrin, hvetemel med sunnere matvarer. Men skal man bruke lik mengde når man baker? Om å bytte ut usunt med sunt: http://www.klikk.no/kvinneguiden/mat/article772513.ece Fra usunn til sunn mat: http://www.klikk.no/kvinneguiden/helse/article770126.ece Lykke til! Anonymous poster hash: d51f1...917 0 Siter
XbellaX Skrevet 30. april 2013 Skrevet 30. april 2013 Hei! Hvis du begynner med stevia fins det to ulike typer, den ene er bitter, den andre er helt uten bitterhet. Det lønner seg å bestille fra Sverige, jeg har en god nettside jeg bestilte fra, da den som ikke er bitter. Det skal ekstremt lite til av Stevia, i Japan har de halvert sukkerinnholdet etter at Stevia er blitt så vanlig, bra for folkehelsen. http://butikk.funksjonellmat.no/categories/stevia-draaper :-) 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 30. april 2013 Skrevet 30. april 2013 http://butikk.funksjonellmat.no/categories/stevia-draaper :-) Hei! Takk for link! Har du prøvd dråpene fra denne linken selv? Er disse dråpene i såfall bitre eller ikke? Kan de også brukes i mat som skal kokes eller stekes eller varmes i mokrobølgeovn? Anonymous poster hash: d51f1...917 0 Siter
XbellaX Skrevet 30. april 2013 Skrevet 30. april 2013 (endret) Hei! Takk for link! Har du prøvd dråpene fra denne linken selv? Er disse dråpene i såfall bitre eller ikke? Kan de også brukes i mat som skal kokes eller stekes eller varmes i mokrobølgeovn? Anonymous poster hash: d51f1...917 Jeg synes disse er fantastiske, jeg importerete dem tidligere fra iHerb.com men nå har de kommet til Norge også. Jeg bruker dem til alt, varme/kalde drikker, desserter, kaker osv. Jeg kan faktisk ikke huske om jeg har brukt dem i noe som skal kokes men jeg bruker dem jevnlig i varme drikker hvor jeg koker opp mye vann slik at jeg tror nok det også går fint. Men obs på mengden, prøv deg frem, i blant kan 2 dråper være mer enn nok. De er svært drøye i bruk. De er ikke bitre i min gane, sukrin derimot... skrekkelig. Endret 30. april 2013 av XbellaX 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 30. april 2013 Skrevet 30. april 2013 Jeg synes disse er fantastiske, jeg importerete dem tidligere fra iHerb.com men nå har de kommet til Norge også. Jeg bruker dem til alt, varme/kalde drikker, desserter, kaker osv. Jeg kan faktisk ikke huske om jeg har brukt dem i noe som skal kokes men jeg bruker dem jevnlig i varme drikker hvor jeg koker opp mye vann slik at jeg tror nok det også går fint. Men obs på mengden, prøv deg frem, i blant kan 2 dråper være mer enn nok. De er svært drøye i bruk. De er ikke bitre i min gane, sukrin derimot... skrekkelig. Tusen takk! Jeg gleder meg til å kjøpe og å smake dette! Håper at du får en fin kveld Anonymous poster hash: d51f1...917 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 2. mai 2013 Skrevet 2. mai 2013 Sunn kakemix Det går sikkert an å få kjøpt fettredusert mandelmel og blande selv også http://www.funksjonellmat.no/kakemix/om/?gclid=CNrnpLWg9rYCFYF6cAodp0YAGA Anonymous poster hash: d51f1...917 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.