Gå til innhold

Vi har fått nye eksperter på Doktor Online


Gjest Admin Doktoronline

Anbefalte innlegg

Gjest Admin Doktoronline

Vi har fått nye eksperter på Doktor Online

 

ALLMENNLEGE: Kjell Vaage har 30 års erfaring som allmennlege og fastlege. Vaage er for tiden lege på Gran Canaria, for nordmenn som ferier på øya. Allmennlegen er ofte rådgiver for å trygge pasientens valg. Den moderne medisin knyttet til økende livsstilsrelaterte plager krever mer ansvar og innsikt fra pasientene selv. - Derfor er direkte råd fra legen, som her på Doktor Online, til god hjelp for mange, sier Vaage. I tillegg til forum for allmennmedisin, svarer Vaage også i andre forum.

 

ADVOKAT: Henrik A. Jensen er advokat med møterett for Høyesterett og partner i Advokatfirmaet Legalis AS. Jensen har blant annet juridisk kompetanse på områdene barn, samliv, samboere, ekteskap, arv, skifte, personskade m.v. Hos Jensen får du klare og konkrete råd i forbindelse med dine juridiske spørsmål. Legalis ble stiftet i 1999 og har ti ansatte. Hans svar blir postet i forumene Skilsmisse og samlivsbrudd, og Trygdespørsmål.

 

TANNLEGE: Tannlege Lillian Piroska Hajdu har vært med oss tidligere, og hennes svar finner du i forumet Tannhelse. Hun er privatpraktiserende tannlege ved Majorstuen tannlegesenter i Oslo. Hun har variert praksis fra både privat og offentlig tannhelsetjeneste (barn og ungdom) siden 1989. Siden 2001 har hun også fungert som instruktørtannlege ved Odontologisk fakultet, Universitetet i Oslo. Hajdu er allmenntannlege, det vil si at hun utfører rotfyllinger, vanlige fyllinger, porselensfyllinger, kroner, broer og mindre tannkjøttbehandlinger. Hun trekker tenner, er opptatt av estetisk tannpleie, bleker tenner og ser på tannkjøtt og bittproblemer. Hajdu driver også med usynlig tannregulering, INVISALIGN.

 

Det koster 149 kroner å stille spørsmål til en av våre eksperter, svaret får du i forum. Eksperttjenesten finner du her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...