AnonymBruker Skrevet 17. mai 2013 Skrevet 17. mai 2013 Jeg kjøper kjøtt som går ut på dato enten samme dag eller dagen etter. Pleier å kjøpe mye inn når jeg finner det. Det gjelder kjøttboller, pølser, biff og div. Alt bortsett fra ren kylling. Vi spiser nesten daglig slik mat. Like godt og vi sparer jo mye penger på det. Men er denne maten like sunn og bra som den som er ferskere? Burde vi spise mer av mat som ikke var slik halv pris mat? Eller er det like sundt? Anonymous poster hash: 6ae92...b89 0 Siter
sur kjerring Skrevet 17. mai 2013 Skrevet 17. mai 2013 Jeg kjøper kjøtt som går ut på dato enten samme dag eller dagen etter. Pleier å kjøpe mye inn når jeg finner det. Det gjelder kjøttboller, pølser, biff og div. Alt bortsett fra ren kylling. Vi spiser nesten daglig slik mat. Like godt og vi sparer jo mye penger på det. Men er denne maten like sunn og bra som den som er ferskere? Burde vi spise mer av mat som ikke var slik halv pris mat? Eller er det like sundt? Anonymous poster hash: 6ae92...b89 Like sunt! 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2013 Skrevet 17. mai 2013 Like sunt! Enig Og biff blir bare enda mørere og bedre om den ligger en dag over datostemplingen har jeg hørt Anonymous poster hash: 06622...ccc 0 Siter
slabbedask Skrevet 17. mai 2013 Skrevet 17. mai 2013 Enig Og biff blir bare enda mørere og bedre om den ligger en dag over datostemplingen har jeg hørt Anonymous poster hash: 06622...ccc Det har jeg også hørt, men har aldri turt å teste det ut i praksis 0 Siter
Sør Skrevet 17. mai 2013 Skrevet 17. mai 2013 Jeg kjøper kjøtt som går ut på dato enten samme dag eller dagen etter. Pleier å kjøpe mye inn når jeg finner det. Det gjelder kjøttboller, pølser, biff og div. Alt bortsett fra ren kylling. Vi spiser nesten daglig slik mat. Like godt og vi sparer jo mye penger på det. Men er denne maten like sunn og bra som den som er ferskere? Burde vi spise mer av mat som ikke var slik halv pris mat? Eller er det like sundt? Anonymous poster hash: 6ae92...b89 Det avhenger av hva slags kjøttstykker det er snakk om. Entrecôte, filé, osv. som er kun ett stykke, er nok ganske trygt. Det kan spises som normalt. Kjøttdeig og lignende produkter som har en enorm "overflate" (fordi overflaten hvor bakteriene er er kvernet inn og fordelt gjennom kjøttet) ville jeg vært langt forsiktigere med, og i hvert fall gjennomstekt. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2013 Skrevet 17. mai 2013 Jeg kjøper kjøtt som går ut på dato enten samme dag eller dagen etter. Pleier å kjøpe mye inn når jeg finner det. Det gjelder kjøttboller, pølser, biff og div. Alt bortsett fra ren kylling. Vi spiser nesten daglig slik mat. Like godt og vi sparer jo mye penger på det. Men er denne maten like sunn og bra som den som er ferskere? Burde vi spise mer av mat som ikke var slik halv pris mat? Eller er det like sundt? Anonymous poster hash: 6ae92...b89 Fryser du ned maten i en dypfryser på siste holdbarhetsdato eller før, hvis du ikke tilbereder den på siste holdbarhetsdato eller før, så går det bra. Biff skal som sagt bare bli bedre om den ligger en dag over holdbarhetsdato. Anonymous poster hash: 06622...ccc 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2013 Skrevet 18. mai 2013 Jeg kjøper kjøtt som går ut på dato enten samme dag eller dagen etter. Pleier å kjøpe mye inn når jeg finner det. Det gjelder kjøttboller, pølser, biff og div. Alt bortsett fra ren kylling. Vi spiser nesten daglig slik mat. Like godt og vi sparer jo mye penger på det. Men er denne maten like sunn og bra som den som er ferskere? Burde vi spise mer av mat som ikke var slik halv pris mat? Eller er det like sundt? Anonymous poster hash: 6ae92...b89 Jeg kjøper melk til halv pris dagen før den går ut, og fryser den ned. Jeg har erfaring med at den kan ligge dypfryst i flere måneder uten å tape seg på smak. Den er like fin når den tines opp igjen :-) Smør holder seg i 3 mnder i dypfryser (dvs minus 18 eller kaldere). Det går kanskje bra med fløte og rømme også? Lettyoughurt skiller seg, mens vanlig youghurt er like fin når den har vært fryst. Anonymous poster hash: 06622...ccc 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.