Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

"Man kan også gjerne fryse egg, men da må de knekkes først, og plomme og hvite røres sammen. Plomme og hvite kan også fryses hver for seg."

http://www.matprat.no/matnyttig/kosthold-og-helse/proteiner/egg-i-ernaringen

 

Hva skjer dersom man fryser egg uten å gjøre det slik som er beskrevet ovenfor?

(Dvs hvis man knuser eggene og fryser plommer og hviter i samme beholder uten å piske de sammen først.  Eller evt fryser eggene som de er i skallet sitt)

Tapes mye av næringsinnholdet eller blir eggene ødelagte?



Anonymous poster hash: cfe3b...39c
Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/393136-frysing-av-h%C3%B8nse-egg/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...