AnonymBruker Skrevet 1. juli 2013 Del Skrevet 1. juli 2013 "Man kan også gjerne fryse egg, men da må de knekkes først, og plomme og hvite røres sammen. Plomme og hvite kan også fryses hver for seg." http://www.matprat.no/matnyttig/kosthold-og-helse/proteiner/egg-i-ernaringen Hva skjer dersom man fryser egg uten å gjøre det slik som er beskrevet ovenfor? (Dvs hvis man knuser eggene og fryser plommer og hviter i samme beholder uten å piske de sammen først. Eller evt fryser eggene som de er i skallet sitt) Tapes mye av næringsinnholdet eller blir eggene ødelagte? Anonymous poster hash: cfe3b...39c 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/393136-frysing-av-h%C3%B8nse-egg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.