Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Ja, nå er sesongen godt i gang, og i morgen skal jeg og prøve meg på fårikål.... men jeg har glemt å kjøpe hel pepper. Jeg har vanlig malt pepper og jeg har en pepperkvern med grovmalt pepper... dvs det er hele pepperkorn i den, men tror det er vanskelig å få de ut hele... er en såkalt engangspepperkvern om dere skjønner :) Men smaken blir vel den samme? Hva tror dere? Har dere prøvd fårikål med kun grovkvernet pepper?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

Det gikk visst lettere å få av lokket enn jeg trodde, så slapp å knuse kverna :) De fleste pepperkorna er hele, men noen er delvis "malte", men det gjør vel ingenting :) Men tror jeg skal ha de en sånn beholder, så jeg slipper at det ligger pepperkorn overalt.... har små barn som neppe vil like å få en hel sånn i munnen :) (Although jeg pleide å maule hele pepperkorn da jeg var liten.... men det er en annen historie)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3502718
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...