mammanito Skrevet 5. oktober 2013 Del Skrevet 5. oktober 2013 Ja, nå er sesongen godt i gang, og i morgen skal jeg og prøve meg på fårikål.... men jeg har glemt å kjøpe hel pepper. Jeg har vanlig malt pepper og jeg har en pepperkvern med grovmalt pepper... dvs det er hele pepperkorn i den, men tror det er vanskelig å få de ut hele... er en såkalt engangspepperkvern om dere skjønner Men smaken blir vel den samme? Hva tror dere? Har dere prøvd fårikål med kun grovkvernet pepper? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 5. oktober 2013 Del Skrevet 5. oktober 2013 Har ikke prøvd uten hel pepper men det er sikkert godt det og 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3502641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mammanito Skrevet 5. oktober 2013 Forfatter Del Skrevet 5. oktober 2013 Har ikke prøvd uten hel pepper men det er sikkert godt det og Googlet litt og ser at man kan bruke både hel pepper og grovkvernet.... http://www.ungkarskokken.com/2012/08/farikal-for-fareskaller/ Pepper er jo pepper.... malt eller ei? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3502643 Del på andre sider Flere delingsvalg…
stjernestøv Skrevet 5. oktober 2013 Del Skrevet 5. oktober 2013 Googlet litt og ser at man kan bruke både hel pepper og grovkvernet.... http://www.ungkarskokken.com/2012/08/farikal-for-fareskaller/ Pepper er jo pepper.... malt eller ei? Ja pepper er pepper, god fornøyelse 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3502645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madelenemie Skrevet 5. oktober 2013 Del Skrevet 5. oktober 2013 Hei! Da hadde jeg ødelagt pepperkvernen, bruk en hammer feks. Det er ikke det samme med grovkvernet pepper og hel pepper. Det blir en annen opplevelse og smak med hele pepperkorn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3502646 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hulderen Skrevet 6. oktober 2013 Del Skrevet 6. oktober 2013 Jeg ville ikke prøvd å lage fårikål uten hel pepper. Gjør som Madelenemie sier, knus pepperkvernen. Eller enklere: lån hel pepper av en nabo. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3502713 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mammanito Skrevet 6. oktober 2013 Forfatter Del Skrevet 6. oktober 2013 Det gikk visst lettere å få av lokket enn jeg trodde, så slapp å knuse kverna De fleste pepperkorna er hele, men noen er delvis "malte", men det gjør vel ingenting Men tror jeg skal ha de en sånn beholder, så jeg slipper at det ligger pepperkorn overalt.... har små barn som neppe vil like å få en hel sånn i munnen (Although jeg pleide å maule hele pepperkorn da jeg var liten.... men det er en annen historie) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3502718 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kalevaala Skrevet 6. oktober 2013 Del Skrevet 6. oktober 2013 Jeg har laget fårikål uten hel pepper av samme årsak som deg, og kjente egentlig ikke forskjell. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3502729 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blomstre Skrevet 6. oktober 2013 Del Skrevet 6. oktober 2013 Det "må" være hel pepper. Ikke minst fordi halve sjarmen er å spise de med fårikålen... Men jeg skjønte i dag at det visst ikke var helt normalt. Bra det ordnet seg :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/394849-f%C3%A5rik%C3%A5l/#findComment-3502832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.