Bella Dotte Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Kastanjene står i ovnen og ertesuppa på komfyren... Bare nevner det 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Har du nøtter i ovnen? Hva skjer med dem der? 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Kastanjer har jeg aldri smakt, hvordan smaker det? Nøtteaktig? 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 4. desember 2013 Forfatter Skrevet 4. desember 2013 De blir ristet, kaptein. Eller stekt, om du vil. Smaken er realtivt nøtteaktig, Lillemus. Veldig godt 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 ertesuppa på komfyren Håper du har knoke oppi, btw. 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 De blir ristet, kaptein. Eller stekt, om du vil. Tøft. Blir de møre? 0 Siter
Dorthe Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Kastanjer smaker kjempegodt, det er det verdt å prøve hvis dere ikke har smakt det. Akkurat som ferske fiken som er mye bedre enn tørkede (som jeg ikke liker) 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 4. desember 2013 Forfatter Skrevet 4. desember 2013 Håper du har knoke oppi, btw. Tja, jeg bruker fårlikålkjøtt. Jeg er litt av en opprører 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 4. desember 2013 Forfatter Skrevet 4. desember 2013 Tøft. Blir de møre? Ja, de blir myke. Som rå er de harde og uspiselige, men det finnes visstnok en sort/sorter som er spiselige rå også, men dem har jeg ikke støtt på selv. 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Tja, jeg bruker fårlikålkjøtt. Jeg er litt av en opprører Hehehe, fårikålkjøtt kan ikke brukes til annet enn fårikål, og det vet du. 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Ja, de blir myke. Som rå er de harde og uspiselige, men det finnes visstnok en sort/sorter som er spiselige rå også, men dem har jeg ikke støtt på selv. Hvor får du tak i det? Såvidt jeg vet vokser ikke spiselige kastanjer vilt i Norge? 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Ja, de blir myke. Som rå er de harde og uspiselige, men det finnes visstnok en sort/sorter som er spiselige rå også, men dem har jeg ikke støtt på selv. Hvor får man tak i denne delikatessen? Kastanjenøtter? Rema1000? 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 4. desember 2013 Forfatter Skrevet 4. desember 2013 Fås inntil videre bare i innvandrerforretninger, evt sikkert også grønnsakshandler, hvis de finnes fremdeles... 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 4. desember 2013 Forfatter Skrevet 4. desember 2013 Hehehe, fårikålkjøtt kan ikke brukes til annet enn fårikål, og det vet du. Avlegger rapport om to timer, kaptein 0 Siter
slabbedask Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Hvor får du tak i det? Såvidt jeg vet vokser ikke spiselige kastanjer vilt i Norge? Hun har vel vært en tur i Bygdøy Allé? 0 Siter
frosken Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Hvor får man tak i denne delikatessen? Kastanjenøtter? Rema1000? Jeg har funnet kastanjer både i de fleste matbutikker og grønnsaksbutikker. 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 4. desember 2013 Forfatter Skrevet 4. desember 2013 Hun har vel vært en tur i Bygdøy Allé? Der er det bare hestekastanjer! Like uspiselige som hestepærer. 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Jeg har funnet kastanjer både i de fleste matbutikker og grønnsaksbutikker. Fett. Dette må jeg prøve! 0 Siter
Captain Cheeseheart Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Avlegger rapport om to timer, kaptein Jeg vil også ha. 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. desember 2013 Skrevet 4. desember 2013 Jeg har funnet kastanjer både i de fleste matbutikker og grønnsaksbutikker. Hm. Spørs om jeg må ta en ekstra titt neste gang jeg er innom Mega. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.