Gjest motisaz Skrevet 4. desember 2001 Del Skrevet 4. desember 2001 hvis jeg har deti kjøleskapet..noen jeg vel ikke bør..får jeg helt dilla å sluker hele glasset på et blunk(altså innholdet i glasset) så det jeg lurer på er om det kan være skadeli - usunt- å spise så mye av det? hvordan er næringsinnholdet i tørka kontra friske? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nemesis Skrevet 5. desember 2001 Del Skrevet 5. desember 2001 Så lenge det er den "tørre" typen og ikke de som ligger i olje skulle vel ikke næringsinnholdet per tomat forandre seg (per 100 g blir selvsagt noe helt annet). 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest motisaz Skrevet 5. desember 2001 Del Skrevet 5. desember 2001 Så lenge det er den "tørre" typen og ikke de som ligger i olje skulle vel ikke næringsinnholdet per tomat forandre seg (per 100 g blir selvsagt noe helt annet). de er i utgangspunktet tørre, men jeg har jo kokt de og lagt de i olje..i tør tilstand er de jo så harde og nesten ikke spisende.Når jeg sa næringsinnholdet så mente jeg innholdet av vitaminer og mineraler , ikke kaloriinnholdet 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.