Gå til innhold

Holdbarhet på kjøtt?


Gjest Aina E

Anbefalte innlegg

Koteletter som ble tatt opp av dypfryser på fredag kveld, var tint på lørdag og har ligget i kjøleskap heele tiden (Til i dag, mandag)... Kan de spises i dag da?

Jeg er veldig kresen og ikke særlig god i luktesansen min...!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det går sikkert bra, med mindre de ble frosset da de allerede var helt på holdbarhetsdatoen.

Takk!

Nå har vi spist det, så da er det bare å vente og se...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...