Gjest Aina E Skrevet 10. desember 2001 Skrevet 10. desember 2001 Koteletter som ble tatt opp av dypfryser på fredag kveld, var tint på lørdag og har ligget i kjøleskap heele tiden (Til i dag, mandag)... Kan de spises i dag da? Jeg er veldig kresen og ikke særlig god i luktesansen min...! 0 Siter
gyrken Skrevet 10. desember 2001 Skrevet 10. desember 2001 Det går sikkert bra, med mindre de ble frosset da de allerede var helt på holdbarhetsdatoen. 0 Siter
Gjest Aina E Skrevet 10. desember 2001 Skrevet 10. desember 2001 Det går sikkert bra, med mindre de ble frosset da de allerede var helt på holdbarhetsdatoen. Takk! Nå har vi spist det, så da er det bare å vente og se... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.