Gå til innhold

lemon curd


Anbefalte innlegg

Madelenemie
Skrevet (endret)

Hei!

 

Om noen har erfaring.

 

Jeg tror mitt termometer er ødelagt, så jeg tok i dag lemon curd på 72 grader, skal som vaniljesaus komme opp til 80 grader ved tykning.

 

Jeg satte det nå kaldt, går dette bra? Vil den bli stiv?

 

Glad om noen har erfaring.

 

Jeg lagde forrige gang dette over 50 min, nå tok jeg en adskillig kjappere variant, men i tillegg merket jeg/tror jeg termometer ikke stemmer, så jeg bare tok det av stekeplaten.

 

Takk for om noen vet

Endret av Madelenemie

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...