Gå til innhold

Cesardressing


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Jeg skal lage og flere oppskrifter skriver jeg bare skal røre alt sammen, bare ingrediensene har romtemperatur. Men siden olje i tenker jeg skiller seg, for samme som å lage majones på en måte.

Så googlet jeg videre og finner mer kokkers fremgangsmåte og de blander først alle ingredienser også er det det viktige olje i dråper også tynn stråle mens visper fort. Det må vel være sånn man lager det?

Har noen erfaring?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er ihvertfall slik jeg lager aioli. :)

Hei!

Ok da er det nok kun den tidkrevende metoden med dråpevis olje osv...

Glad jeg googlet videre for skal lage en del og kjedelig å kaste 8 eggeplommer, 5 dl olje osv...

Takk for svar.

Jeg er så ekstremt sliten nå at jeg ikke klarer lese nettaviser engang, og nettet blir for mye inntrykk nå, jeg kollapser snart, så må bruke solbriller og ørepropper.

Skrevet

Jeg er så ekstremt sliten nå at jeg ikke klarer lese nettaviser engang, og nettet blir for mye inntrykk nå, jeg kollapser snart, så må bruke solbriller og ørepropper.

Høres ut som om du med verdens beste samvittighet bør kjøpe ferdig dressing!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...