Hushjelpen Skrevet 29. august 2014 Del Skrevet 29. august 2014 Vi skal ha konfirmasjon om 2 uker, og skal servere tapas, og litt forskjellig lett mat. Noen tips til retter som kan lages god tid i forveien, og ev fryses? Tenkte på spanske kjøttboller i tomatsaus, det kan vel fryses? Blir og dandere spekemat, kyllingklubber, karbonader m/løk og roastbeef på fat dagen før og sette i kjøleskap - men skulle gjerne hatt litt i fryseren og, så ikke det blir så mye dagen før:) Noen gode tips til annet og ha på bordet? Skal ha foccacia, brød, eggerøre, salat, pastasalat som tilbehør - noe annet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/400568-tapasretter-som-kan-lages-i-forveien/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Xtra Skrevet 29. august 2014 Del Skrevet 29. august 2014 Hushjelpen skrev (På 29.8.2014 den 9.25): Skal ha foccacia, brød, eggerøre, salat, pastasalat som tilbehør - noe annet?Gode oliven og aioli må du ha . Gjerne satziki eller lignende også, selv om det egentlig ikke hører til tapas. Gjerne også en potetrett, evt. en potetsalat (gjerne olje- og ikke krembasert). 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/400568-tapasretter-som-kan-lages-i-forveien/#findComment-3562523 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.