Gjest Gargamel Skrevet 22. desember 2014 Skrevet 22. desember 2014 Er det egentlig riktig å feire jul? Har vi noe å feire, egentlig? Spiller ingen rolle. Vi feirer fordi vi har lyst til det. 0 Siter
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2014 Skrevet 22. desember 2014 Spiller ingen rolle. Vi feirer fordi vi har lyst til det. Men har vi egentlig lyst? Anonymous poster hash: cfce3...335 0 Siter
Gjest Gargamel Skrevet 22. desember 2014 Skrevet 22. desember 2014 (endret) Men har vi egentlig lyst? Anonymous poster hash: cfce3...335 Ja, i en eller annen form tror jeg nok jeg alltid vil ha lyst til å feire jul. Blir jeg ensom og syk skal jeg sitte alene med beina på bordet, julemiddag fra Fjordland, en juleøl og se på TV. Hmm. Det hørtes egentlig litt deilig ut. Endret 22. desember 2014 av Gargamel 0 Siter
Gjest Xtra Skrevet 22. desember 2014 Skrevet 22. desember 2014 Blir jeg ensom og syk skal jeg sitte alene med beina på bordet, julemiddag fra Fjordland, en juleøl og se på TV. Hmm. Det hørtes egentlig litt deilig ut.Hehe, det tenkte jeg og! 0 Siter
Madelenemie Skrevet 22. desember 2014 Skrevet 22. desember 2014 Ja, i en eller annen form tror jeg nok jeg alltid vil ha lyst til å feire jul. Blir jeg ensom og syk skal jeg sitte alene med beina på bordet, julemiddag fra Fjordland, en juleøl og se på TV. Hmm. Det hørtes egentlig litt deilig ut. Unntatt det med fjordland...all ferdigmat smaker smaksforsterker og det blir jeg skikkelig kvalm av. Jeg ville spist ost drukket vin og sett på TV og det tror jeg ville vært kjekt:-) Jeg har jobbet mange julaftener, og vært i utlandet, vi feiret jo jul, men ikke med gaver og luksus, det var ris som hver dag, og spise med hendene som hver dag, og vaske klær som hver dag og feie som her dag, men messen var ekstra og klemmene var juleklemmer, også fikk man kanskje et kakestykke på kvelden:-) Og den smakte bedre enn all vår luksus her hjemme, jeg savnet absolutt ingenting, og på kvelden når lyset ble slukket kjente man inni seg at nå er det jul:-) 0 Siter
slabbedask Skrevet 22. desember 2014 Skrevet 22. desember 2014 Ja, i en eller annen form tror jeg nok jeg alltid vil ha lyst til å feire jul. Blir jeg ensom og syk skal jeg sitte alene med beina på bordet, julemiddag fra Fjordland, en juleøl og se på TV. Hmm. Det hørtes egentlig litt deilig ut. Julemiddagen fra Fjordland er ikke god altså. Har prøvd den én gang, og det gjør jeg ikke igjen. Seig ribbe, smakløs anemisk pølse, ok medisterkake, vasne poteter og tynn smakløs saus. 0 Siter
Gjest Gargamel Skrevet 22. desember 2014 Skrevet 22. desember 2014 Julemiddagen fra Fjordland er ikke god altså. Har prøvd den én gang, og det gjør jeg ikke igjen. Seig ribbe, smakløs anemisk pølse, ok medisterkake, vasne poteter og tynn smakløs saus. Det skal jeg huske :-) 0 Siter
mammanito Skrevet 23. desember 2014 Skrevet 23. desember 2014 Det skal jeg huske :-) Heller ikke pinnekjøttet fra Fjordland. Også er de så gjerrige på tilbehøret. 0 Siter
Nicklusheletida Skrevet 23. desember 2014 Skrevet 23. desember 2014 Ca kl. 5 akkurat når sølvguttene begynner og det står på i bakgrunnen. Må få med meg sølvguttene :-) 0 Siter
Bella Dotte Skrevet 24. desember 2014 Skrevet 24. desember 2014 Nei til anemisk pølse! Ellers har jeg spist grøt i dag, prøvd bokhvetegrøt for første gang. Smakte godt, men krever mer trening, mer koketid, mer smør og salt. 0 Siter
Madelenemie Skrevet 25. desember 2014 Skrevet 25. desember 2014 Nei til anemisk pølse! Ellers har jeg spist grøt i dag, prøvd bokhvetegrøt for første gang. Smakte godt, men krever mer trening, mer koketid, mer smør og salt. Vi hadde ribbe medisterkaker julepølse hjemmelagde surkåler m.m. Multekrem med multelikør og matter paneer , channa masala og palak, nan og stekt basmati. Siste fordi bare jeg ikke spiser kjøtt:-) Men alle liker indisk som nattmat:-) 0 Siter
mammanito Skrevet 25. desember 2014 Skrevet 25. desember 2014 Nei til anemisk pølse! Ellers har jeg spist grøt i dag, prøvd bokhvetegrøt for første gang. Smakte godt, men krever mer trening, mer koketid, mer smør og salt. Hva er anemisk pølse? Tenker du på de hvite julepølsene? De ser litt anemiske ut bleke som de er (blodfattige hehe). Eller tenker du på animalsk pølse? Her i gården gikk det i svinemør, vi hadde flere typer, men må si at Longvamøren var best Freste den litt i ovnen på slutten, det ble herlig mmmmmmmmm og pinnekjøttet smakte vidunderlig, passe salt, fett og mørt........ 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.